Rahalaitos Kokemuksia 2021 – Kilpailuta Lainasi Hetkessä

Rahalaitos on eräs nykyään lukuisista netissä tarjolla olevista välittäjistä, joiden kauttaan on mahdollista kilpailuttaa lainansa yli kymmenellä eri lainaajalla yhdellä hakemuksella.

Tämä tekee itselleen parhaan lainatarjouksen saamisesta helppoa, kun erillisiä hakemuksia ei tarvitse täyttää uudestaan ja uudestaan ja lähettää eri paikkoihin. Kaikki käy yhden hakemuksen kautta, ja vielä ilmaiseksi!

Rahalaitoksen palvelu on auki kaikille seuraavat ehdot täyttäville:

  1. Ikää löytyy ainakin 20 vuotta
  2. Vuositulot ylittävät 10000€
  3. Ei maksuhäiriömerkintää
  4. Vakituinen asuinpaikka Suomessa​

Takaajia tai vakuuksia ei tarvita, mutta takaajan voi ilmoittaa. Tällöin on mahdollista saada lainaa edullisemmin, tai suurempia lainoja kuin mitä saisi vain itse hakemalla.

rahalaitos kokemuksia

Rahalaitoksen toiminta ja käyttö​

Rahalaitos välittää heille lähettämäsi lainahakemuksen yhteystyökumppaneille, joilta alat saada lainatarjouksia yleensä heti kun hakemus on jätetty.

Hakemuksessa kerrot hyvin perinteiseen tyylin tietoja itsestäsi, tilanteestasi sekä kuinka paljon lainaa haluat ja millä aikataululla tahdot sitä maksaa takaisin.

Kertomasi summat ja aikataulut ovat vain pyyntöjä, ja tilanteestasi riippuen voit saada tarjouksia hyvin erilaisilla summilla ja aikatauluilla. Tämä on hyvä pitää mielessä tarjouksia odotellessa.

Rahalaitos on laittanut kaikki hakemuksen kysymykset suoraan etusivulleen, joka voi näyttä hurjalta verrattuna moniin muihin paikkoihin, jossa kysymyksiä piilotellaan monien sivujen taakse. Toisaalta näet kuitenkin suoraan mitä tietoja sinusta halutaan, ja täten tämä on ehkäpä se rehellisempi tapa kertoa hakemuksesta.

Hakemuksen täyttämiseen ei pitäisi kuitenkaan mennä yli 15 minuuttia, ja se ei ole työlästä.

Hakemusta jätettäessä on mahdollisuus myös yhdistää jo olemassa olevia lainoja yhden lainan alle, joka kannattaa yleensä tehdä jos on jo useampia lainoja, tai lainoja kovemmilla koroilla.

Loppumainintana vielä, että Rahalaitoksen hakemuksen täyttö ei sido sinua mihinkään, eikä se myös maksa mitään. Jos tarjoukset eivät miellytä, voit jättää aivan hyvin ne käyttämättä ja katsoa lainaa vaikka muualta.​

Jos mietit miksi tämä palvelu on sinulle ilmainen, niin syy on se, että Rahalaitos saa pienen proviikan lainaajilta jos lainaat sen kautta jonkun lainan. Näin ollen sen ei tarvitse ​veloittaa sinulta mitään!

Rahalaitos kokemuksia

Sukelsin syvälle Internetin maailman etsiessäni ihmisten, siis aitojen ihmisten Rahalaitos kokemuksia, ja tulokset ovat olleet erittäinkin lupaavia.

Yleensä ihmisillä oli hyviä kokemuksia, ja huonommatkin liittyivät lähinnä siihen, että saadut lainatarjoukset eivät olleet niin hyviä kuin olisi toivottu.

Ja koska tämä palvelu ei sido mihinkään, eikä maksa mitään, niin vaikeapa sitä nyt kovin huonoa fiilistä siitä on saada.​

Tässä joitakin esimerkkinä nostettuja Rahalaitos kokemuksia:​

Hain itse 20 000 euroa ja sain 17 000 euroa. Puhelimessa kertoivat, että laina summa sekä korko on yksilöllinen, kuulemma aina pyrkivät löytämään parhaan mahdollisen tarjouksen mitä henkilö voi saada. Itse sain 17 000 euron lainan vaikka hain 20 000 euroa. Sain sillä kuitenkin maksettua pois vanhat lainani ja nyt korko on 14%. Eli olen tyytyväinen koska lainanhoitokulut tippuvuivat yli puolella...

Muncase Suomi24 Keskustelu

Sain tarjouksen niin kovalla korolla, ettei oikein tunnu siltä että tosissaan olisi etsitty edullisinta tarjousta.

kjh Suomi24 Keskustelu

Lainasin viisitonnia ja sain kilpailukykyisen koron.

Läpi meni Suomi24 Keskustelu

Minulla palvelu toimi hyvin..

Okkewew Suomi24 Keskustelu

Mitä tapahtuu hakemuksen jälkeen

Kun olet täyttänyt hakemuksen ja jättänyt sen Rahalaitokselle, välittävät he sen luottamuksellisesti eteenpäin ja alat saada lainatarjouksia hyvinkin nopeasti antamaasi sähköpostiosoitteseen.

Osa näistä tarjouksista tulee lähes heti, ja viimeistään noin 2 päivän sisällä pitäisi sinun olla saanut kaikki tulossa olevat lainatarjoukset.

Jos jokin lainatarjous kuullostaa hyvältä, on viestissä ohjeet siitä miten saat sovittua tämän lainan. Oli sopiva laina sitten ensimmäinen tai viimeinen tarjous, voit aina sopia lainasta heti ja jättää muut tarjoukset käyttämättä.

Ja tietenkin mahdollisuuten on myös jättää kokonaan tarjoukset väliin, ja jatkaa elämää kuin mitään ei olisi tapahtunut.

Tämän takia lainan kilpailuttamisessa Rahalaitoksen kautta ei ole oikein mitään muita huonoja puolia kuin se, että rahaa ei saa käyttöön aivan niin nopeasti kuin jos sen hakisi suoraan jostakin firmasta.

Vastapuolena yleensä saa kuitenkin lainaa paremmilla ehdoilla ja edullisemmalla korolla, jonka takia tämän palvelun käyttö todellakin kannattaa.​

Yhteenveto & Arvostelu

Rahalaitos on yksi parhaista netissä toimivista lainojen kilpailuttajista, ja sen käyttö on ehdottoman suositeltavaa, jos rahaa ei ole aivan pakko saada saman tien käteen.

Joskus on mahdollista saada loistava lainatarjous saman tien, mutta varaamalla päivän tai kaksi saa yleensä paljonkin edukkaampia ja parempia lainoja kuin suoraan itse hakemalla.

Koska Rahalaitoksen käyttö ei maksa mitään, eikä myöskään sido mihinkään, mutta silti sisältää niin paljon etuja, olemme päättäneet antaa sille täyden 5 tähteä.

Kokonaisarvosana