Omalaina Kokemuksia 2021 – Kilpailuta lainasi nopeasti verkossa

Omalaina on toinen arvostelemistamme lainojen kilpailutuspalveluista, joiden avulla voit yhdellä hakemuksella saada lainatarjouksia jopa yli 15 eri lainapaikasta.

Monella tapaa Omalaina on hyvin samanlainen kuin monet muutkin näistä sivuista, mutta sillä on kuitenkin muutama valtti hihassaan, jotka nostavat sen hieman muiden yläpuolelle.

Jos siis haluat selvittää helposti ja nopeasti millaisia lainoja tarjottaisiin juuri sinulle, niin Omalainan kilpailutus on helpoimpia tapoja tämä tehdä jo vartissa!

Palvelun käyttö ei maksa myöskään sinulle hakijana mitään, eikä sido sinua mihinkään!​

omalaina

Omalainan käyttö​

Omalainan kautta voi hakea kulutusluottoa, mutta sopimalla lainaajien kanssa lainan ehdoista sovittaessa on mahdollista myös saada pikavippiä tai lainaa muistuttavia lainoja.

Lainaa voi hakea 100 € - 50000€, joskin yli 10000 euron lainoihin tarvitaan takaaja tai yhteishakija. Tätä pienemmissä lainoissa sitä ei tarvita, mutta jos sellainen löytyy, voi sen avulla saada paremmat ehdot tai suuremman lainan kuin yksin saisi.

Laina-aikaa voi anoa 1 - 120 kuukautta, mutta tarkoista tarjouksista näet sitten vasta, millä ajalla sinulle lainaa tarjotaan.​

Omalainan ja monen muun kilpailutus-sivuston välillä suurin ero on se, että tämä palvelu on avannut ovensa myös 18-vuotiaille.

Jos siis olet 18v, ja haluat kilpailuttaa lainasi nopeasti, niin tämä on se palvelu sinulle.​ Hyvä on kuitenkin huomata, että vaikka kilpailutuksen kautta hakemuksesi välittyy monille, hylkää osa suoraan alle 20-vuotiaiden hakemukset jonka takai valikoima on tätä nuoremmilla pienempi.

Kuitenkaan et menetä mitään palvelun käytöstä, joten miksipä et sitä kokeilisi?

Omalainalla ei ole vuositulorajoituksia kuten Rahalaitoksella, vaan ainoat vaatimukset täysi-ikäisyyden lisäksi ovat suomalainen henkilöturvatunnus, sekä pankkitili omissa nimissä suomalaisessa pankissa.​

Omalaina kokemuksia

Omalainan hakemukseen kuuluu 7 eri kohtaa, jotka ovat onneksi aika lyhyet.

  1. kohdassa kerrot henkilötiedot kuten nimesi ja perheesi koon
  2. kohdassa kerot asuintietosi, kuten osoitteen ja asunnon tyypin
  3. kohdassa kerrot koulutuksestasi ja nykyisestä työstäsi
  4. kohdassa kerrot nykyisistä menoistasi ja mahdollisista muista veloista
  5. kohdassa kerrot pankkitilisi tiedot
  6. kohdassa kerrot jos haluat hakea lainaa yhdessä jonkun muun kanssa. Tätä tarvitaan jos haet yli 10000 euron lainaa, tai haluat saada lainaa paremmalla korolla
  7. kohdassa hyväksyt enään käyttöehdot, ja laitat hakemuksen matkaan​

Vaikka kohtien määrä voi tuntua isolta, ei hakemuksen täyttämiseen kulu kovin paljoa aikaa, ja noin 15 minuutissa pitäisi saada hakemus valmiiksi hieman hitaammankin hakijan.

Plussana saat Omalainasta heti lainatarjouksen kun olet hakemuksesi jättänyt, jonka voit jättää käyttämättä tai hyödyntää halutessasi.

Yleensä saat parempia tarjouksia jos vain jaksat odottaa muiden kilpaievien tarjousten tulemista, mutta joskus tämä ensimmäinenkin tarjous voi olla todella hyvä.

Kaikkien tarjousten pitäisi saapua sinulle sähköpostilla noin 2 vuorokauden sisällä. Viesteistä näet samalla sitten myös ohjeet siitä, miten hyväksyt lainatarjouksen.

Ja jos mikään tarjous ei houkuta, voit jättää koko homma käyttämättä ja jatkaa elämääsi ilman selittelyjä tai velvoitteita.​

Omalaina kokemuksia

Kuten yleensäkkin näissä kilpailutuspalveluissa, niin lainaaja on hyvin vähän tekemisissä Omalainan kanssa suoraan, vaan kommunikaatio hoituu sitten yleensä sen kautta saatujen lainatarjousten antajien kanssa.

Tämän takia myöskään negatiivisia kokemuksia ei yleensä synny, ainoana ehkä se, että ei olla tyytyväisiä saatuihin tarjouksiin.

Tämä ei ole kuitenkaan Omalainan vika, joten siitä sitä on vaikea syyttää.

Muuten Omalaina kokemukset ovat keskimäärin positiivisia, ja tässä muutamia esimerkkinä otettuja kommentteja netistä:​

Itselläni on hyviä kokemuksia. En nyt muista tarkasti, kauanko siihen meni, että sain rahat tilille sen jälkeen, kun olin kaikki tarvittavat jutut lähettänyt heille.. taisi olla heti seuraavana päivänä.. Mutta sain kuitenkin tästä erikseen viestin, jossa vahvistettiin, että rahat tulossa.

anonyymi
herkuttele.com

Mukavan simppeli hakuprosessi ja sain myös luoton Liedon Säästöpankin tililleni noin parissa tunnissa 🙂 Vain hyviä kokemuksia!

anonyymi
herkuttele.com

Toimii samalla tavalla kuin vaikka Etua.fi tai Freedomrahoitus.fi. Rahat vaan saa nopeammin tilille Omalainasta.

qwerty20
Suomi24

Yhteenveto & Arvostelu

Omalaina saa meiltä täydet 5 tähteä monestakin syystä, joista merkittävin on se, että sen käytöllä ei ole oikein mitään huonoja puolia, mutta monia etuja. Saat sen kautta lähes aina lainaa paremmilla ehdoilla ja edullisemmin kuin hakemalla suoraan muualta, ja ainoa miinus on melkein se, että joudut hetken odottamaan kaikkien tarjousten saapumista.

Palvelun käyttö ei sido mihinkään, eikä maksa mitään, joten huonot puolet jäävät aika vähiin. Ja kun kokemuksetkin ovat niin positiiviset, ei niistäkään löydä valittamista.​

Varsinkin kun tämä palvelu on avoinna melkein kaikille, niin on se tämän hetken parhaita lainojen kilpailutuspalveluja 2017

Kokonaisarvosana