Lainasto Oy Kokemuksia 2022

Lainasto.fi Yhteenveto

Lainasto Oy tarjoaa monelaista eri lainaa kaikille yli 18 vuotiaille suomalaisille, jotka tarvitsevat rahaa nopeasti.

Tarjolla on niin pikalainaa, joustoluottoa kuin myös kulutusluottoa. Näistä 2 ensimmäistä ovat tarjolla myös 18 vuotiaille.​

Lainasto on luotettava lainoittaja, jonka lainoja ovat jo tuhannet suomalaiset hyödyntäneet tyytyväisinä.

Lainaston lainat​

Lainasto tarjoaa siis 3 erilaista lainaratkaisua.

Pikalaina​

Lainaston pikalaina toimii kuten tavallainen pikavippi, joskin siinä on pidempi maksuaika kuin monissa muissa vipeissä.

Lainaa voi hakea 100 - 400 €, ja maksuaika on aina kiinteät 12 kuukautta. Tänä aikana laina maksetaan takaisin 6 erässä, aina 2 kuukauden välein.

Pikalainan kustannukset ovat kohtuulliset, mutta kuten monet muut vipit, ne eivät ole niitä halvimpia lainoja.​

Joustoluotto

Joustoluottona mahdollista on saada tililuottoa aina 100 - 3000 euroa. Tältä luottotililtä saa sitten tehdä nostoja omaan tahtiin, ja lainan saa maksaakkin takaisin hyvin joustavin ehdoin.

Verrattuna moniin muihin joustoluottoihin, on Lainasto Oyn joustoluotto kuitenkin melko hintava.​

Kulutusluotto

Viimeinen tarjolla oleva lainatuote on Lainaston kulutusluotto, jota tarjotaan vain hieman vanhemmille lainaajille. Minimisumma on 2000 euroa, ja lainaa voi saada jopa 5000 euroon saakka.

Hinnaltaan tämä luotto on edullisempi kuin joustoluotto, joten jos suuremmat lainat kiinnostavat, kannattaa tätä suosia joustoluoton sijasta.​

Kuinka lainaa haetaan?

Lainasto lainat

Lainoja saa haettua helposti suuntaamalla osoitteeseen lainasto.fi, ja täyttämällä heti sieltä löytyvän lainahakemuksen.

Hakemuksen täyttöön ei mene paljoa aikaa, ja kun se on täytetty, tulee rahat käyttöösi tilille lähes saman tien.

Huomaa että luottoa saadakseksi täytyy sinun todentaa tulotietosi palkkakuitin tai vastaavan avulla. Mikäli kuitenkin haet vain pikalainaa, ei tätä tarvitse tehdä.

Kun hakemus on hyväksytty, siirretään rahat heti tilillesi ja ne näkyvät kaikkien tavallisten pankkien tileille myös saman tien.​

Mikä laina sopii minulle

Lukuisten vaihtoehtojen tarjoaminen voi tehdä valinnasta hieman haastavamman, jonka takia ajattelimme koota sinua varten tämän pikaohjeen.

Ota pikalaina, jos haluat alle 400 euron lainan, eikä sinua haittaa kiinteä 12 kk maksuaika. Se on edullisin keino ottaa tämänsuuruinen laina.

Joustoluotto on paras vaihtoehto jos etsit 500 - 1900 euroa lainaa, tai jos haluat mahdollisimman paljon joustoa takaisinmaksun suhteen. Se on kuitenkin Lainaston lainoista se kallein.

Jos taas tarvitset sitten yl​i 2000 euroa, kannattaa ottaa kulutusluotto. Se tulee halvemmaksi kuin joustoluotto, ja suurelle osalla siinä on aivan tarpeeksi kyllä joustoa.

Lainasto Kokemuksia

Lainasto on antanut suomalaisille lainoja jo monen vuoden ajan, ja sen kokemuksia lukiessa käykin ilmi, että keskimäärin sen saama palaute on myönteistä, jopa paljonkin myönteisempää kuin eräiden toisten firmojen.

Suurin miinus sille täytyykin antaa sen kustannusten monimutkaisuudesta, joka tekee eri lainojen hintojen vertailusta haastavaa. Ja tämä näkyy myös sen kokemuksia lukiessa.

Tässä pari esimerkkiä Lainasto Oy kokemuksista:​

Itse yritin useammasta puljusta ottaa kulutusluottoa ja lainastolta sain tuon 2000e asti olevan joustolimitin. Seuraavaksi korkein lainatarjous hakemistani paikoista oli 400e laina. Olen ansiosidonnaisella ja nettotulot hieman reilut 1400e/kk. Eli jos joku ansiosidonnaisella oleva tarvitsee lainaa 200-2000e väliltä niin tuolta ainakin saa, muualta ei herunut mistä yritin.

Ansiosepposidonnaine Suomi24

Jokaisen laskunmaksun yhteydessä lyhenee myös velka, mutta korot ovat kyllä karmeat, takuulla Suomen ennätyskorot. Samoin nostopalkkiot ja "kulut"-Lainasto kannattaa maksaa nopeasti pois.Laskut kyllä tulevat ajallaan ja puheluihin sekä sähköposteihinkin vastaavat, niin Lainastosta kuin Arvatopsta.

Itse asiassa vauva.fi keskustelu