Fleksiluotto Kokemuksia 2022

Fleksiluotton tai joskus myös Flexiluottona kirjoitettu lainapaikka tarjoaa erästä Suomen nopeimmista joustoluotoista, joka on mahdollista saada käyttöönsä melkeinpä heti.

Kaikki vähintään 20v raha-asiansa hyvin hoitaneet suomalaiset ovat tervetulleita Fleksiluoton asiakkaiksi, ja he voivat avata oman 2100 euron tililuoton vaikka heti.​

fleksiluotto

Fleksiluoton tililuotto

Fleksiluotto tarjoaa tililuottoa, joka muistuttaa eniten joustoluottoa. 

Hakemalla haet oikeutta perustaa luottotilin haluamaasi summaan saakka, josta voit sitten tehdä nostoja omaan tahtiin aina luottorajaan saakka. Näin ollen sen voidaankin ajatella toimivan hieman kuin luottokortti netissä.

Luottotililtä on mahdollista nostaa kerralla koko summa, tai sitten tehdä niin pieniä nostoja kuin haluaa. Koska ensimmäinen nosto on kuitenkin ilman nostokuluja, ei sitä kannata jättää aivan pieneksikään.​

Ja kuten ainakin lähes aina luottotilien kanssa, kustannukset rullaavat vain siitä osasta jonka olet jo itsellesi rahana nostanut. Itse luottotilin avaaminen on siis maksutonta, eikä sen avaaminen vielä velvoita sinua sitä koskaan käyttämään. Tämän takia mahdollista onkin avata tili ihan varmuudenkin varalta jos niin haluaa.

Fleksiluotto tarjoaa vain ns. vakuudetonta luottoa, johon se ei myöskään koskaan pyydä takaajia. Vain omalla maksukyvylläsi on väliä.

Rahaa käytännössä heti

Fleksiluotto.fi sivuston omistaa 4Finance Oy, joka on eräs suurista suomalaista lainoja netissä tarjoavista yrityksistä.

Ja mitä tulee Fleksiluottoon, on se panostanut kaikkensa tarjotakseen lainarahat käteesi mahdollisimman nopeasti.

Kun jätät hakemukset, käsitellään se koneellisesti saman tien, ja jos olet tehnyt ensimmäisen noston, siirretään se raha saman tien heti tilillesi.

Melkein voisi siis sanoa, että Fleksiluoton kautta voi saada lainaa heti!​

fleksiluotto kokemuksia

Fleksiluotto kokemuksia

Fleksiluotto on hieman uudempi lainamesta, eikä se ole saavuttanut sellaista suosiota kuin jotkut todella menestyneet sivustot.

Tämän takia kovasta etsinnästä huolimatta emme oikein löytäneet mitään Fleksiluotto kokemuksia, jotka olisivat vaikuttaneet tarpeeksi aidoilta että olisimme kehdanneet ne tähän lisätä.

Koska sivuston takaa löytyy kuitenkin eräs suuromistajista, ei lainoissa pitäisi ainakaan olla mitään ongelmia luotettavuuden tai rehellisyyden kanssa. Kuuluisin tämän yrityksen sivuista Vivus.fi on nimittäin eräs Suomen tunnetuimmista vippisivustoista.

Heti kun kuitenkin löydämme Fleksiluotto kokemuksia, lisäämme ne heti paikalla tähän.​

Omakohtaisena kokemuksena voimme kuitenkin sanoa, että sivustojen käyttö sujui todella hyvin, ja sivuilta löytyvä asiakaschat vaikutti myös oikein toimivalta.

Kaiken kaikkiaan sivustosta jäi käteen erittäin hyvä ensivaikutelma.​

Fleksiluotto kustannukset ja korot

Fleksiluotton luottojen hintaa voisi ehkä rehellisimmin kuvata keskiverroksi. Pahempaa löytyy ehdottomasti, mutta toisaalta myös halvempaakin.

Kuitenkin jos maksuajat pitää melko lyhyinä, eivät kustannukset vielä nouse niin pahoiksi. Pitkällä maksuajalla taas ne voivat nousta kyllä turhan korkeiksi.

Huomioitavaa on myös, että ensimmäisen ilmaisen noston jälkeen seuraavista nostoista veloitetaan 11 % nostokulu. Sen takia ensimmäinen nosto kannattaa harkita tarkkaan.​

Yhteenvetona Fleksiluotosta voisi sanoa, että se tarjoaa tililuottoa jonka saa käyttöönsä ehkä nopeiten Suomessa.

Hinnat ovat kohtuulliset harkintaa käyttäen, ja maksuajat reilut. Omistaja on myös tunnettu ja rehellinen toimija.

Jos siis haluat joustoluottoa tai perustaa tililuoton varuilta, voi Fleksiluottoa suositella varsinkin ilmaisen ensinoston takia. Se on nimittäin aika hyvä tarjous, kunhan sen käyttää järkevästi ( ei siis mitään 10 € testinostoja).​