Eurolimiitti Kokemuksia 2021 – Ilmainen 500 € ensilaina

Eurolimiitti on eräs uudemmista kulutusluottoja netissä tarjoavista palveluista, jonka suurin vetonaula on sen tarjoama ilmainen ensilaina uusille asiakkaille jopa 500 euroon asti.

Se vaati lainaajilta hieman korkeampaa ikää kuin monet muut paikat (21 vuotta), mutta muuten sen lainaamiseen pätevät monet samat ehdot kuin yleensä. Osoite pitää olla Suomessa, maksuhäiriömerkintöjä ei saa olla ja pankkitunnukset pitää löytyä.

Eurolimiitti kuuluu J.W. Yhtiöiden omistukseen, johon kuuluu monia muitakin vippisivustoja.​

Eurolimiitin lainat

Eurolimiitti tarjoaa mahdollisuutta avata luottotili, jonka suuruudeksi saa 3000 euroa tai tätä pienempiä summia. Jos hoidat useamman lainan hyvin, nostetaan sinut VIP -tasolle jonka jälkeen voit hakea luottotiliin jopa 4000 € rajan.

eurolimiitti kokemuksia

Kuitenkin koska itse tilin avaaminen tai pitäminen ei maksa mitään, niin moni ottaa suosiolla tuon suurimman mahdollisen tilin, koska siitä ei ole haittakaan.

Tililtä voi tehdä nostoja omaan tahtiin, ja niille saa sitten maksuaikaa 3 - 56 kuukautta, riippuen omasta halusta ja lainan suuruudesta.

Eurolimiitin lainalaskurilla näkee helposti kuin suurissa erissä laina lyhennettäisiin eri ehdoilla, joten sitä kannattaa tutkia ennen lainan hakemista.

Uudet lainaajat saavat tehdä luottotililtään ensimmäisen noston 500 euroon asti ilman nostokuluja tai korkoja. Tämä kuitenkin sillä ehdolla että tämä summa tulee kokonaisuudessaan maksettua takaisin ensimmäiseen eräpäivään mennessä.​

Nostetun summan voi maksaa myös koska tahansa etukäteen takaisin.

Eurolimiitin tililuotto on vakuudeton eikä siihen tarvita takaajia koskaan.

Lainan kulut

Kuluiltaan Eurolimiitin lainat ovat sitä samaa tasoa mitä J.W. Yhtiöiden lainoissa yleensäkkin on.

Hintaan tulee 15 % nostokulu, sekä 5.99% kuukausittainen korko. T​odellinen vuosikorko nousee siis yli 100 %.

Korkeahkon hinnan vastineeksi tulee kuitenkin sitten mahdollisuus maksaa laina takaisin pienemmillä lyhennyksillä kuin yleensä on mahdollista. Pienimmillään nämä voivat olla vain 10 % avoimesta lainasta, kun monissa paikoissa pyöritään paljon isommissa summissa.​

Lisäksi uusille lainaajille avautuu mahdollisuus hakea jopa 3 maksuvapaata kuukautta vuoden aikana ilman mitään kustannuksia. Tämä on todella harvinainen tarjous!​

Eurolimiitti kokemuksia

Eurolimiitin kokemukset ovat keskimäärin ihan positiiviset, ja miinukset liittyvät lähinnä sen korkeahkoon hinnastoon, sekä tämän yrityksen tapaan jahdata saataviian agressiivisesti jos niitä ei maksata takaisin sovittulla tavalla.

Kuitenkin kun hinnaston hyväksyy, ja maksaa lainan takaisin sovitussa ajassa, sujuu kaikki hyvin suurimman osan aikaa.​

Lainan hakeminen

Eurolimiitti

Eurolimiitin tililuoton saa avattua helposti osoitteesta eurolimiitti.fi, jossa hakemuksen täyttämällä saat päätöksen lainan myöntämisestä samalla todella nopeasti.

Hakemus ei ole pitkä, vaan sen täyttää nopeasti. Sen jälkeen tarvitsee sinun vahvistaa vielä kännykkäliittymäsi ja henkilöllisyytesi.

Luottotililtäsi voit tehdä sitten nostoja joko netin kautta, tai tekstarin kautta. Tarkat ohjeet löydät kun saat lainapäätöksen.​

Yhteenveto & Arvostelu

Eurolimiitissä on paljon hyvää, ja sen suurin miinus onkin sen korkeahkot kustannukset.

Palvelu on hyvä, tarjolla on melko paljon joustoa ja joustavuutta maksujen kanssa.

Tätä voi suositella ainakin ilmaisen ensilainan osalta, ja muuten sitten jos tarvitset joustavuutta erityisesti ja olet siitä hieman maksamaan.

Muuten jos olet hintatietoinen, kannattaa lainaa hakea hieman eri osoitteesta, kuten seuraavista suosittelemistamme paikoista.

Kokonaisarvosana