CreditStar Kokemuksia 2020 & Arvostelu

CreditStar tarjoaa luottotiliä 2000 euroon asti, jolta voi sitten tehdä nostoja omaan tahtiin ilman uusia hakemuksia tähän rajaan saakka.

Tilin saa auki jopa jo vartin sisällä, ja mikäli rahaa on saatava nopeasti, se on mahdollista Creditstarin kautta.

Creditstarin tililuotto

Avattu tililuotto muistuttaa toiminnaltaan vahvasti kulutusluottoa.

Kuten kulutusluottojen kanssa, saat tehdä nostoja omaan tahtiin ja millaisilla erillä haluat aina luottorajaan asti. Se on kuin virtuaalinen luottokortti.

Periaatteessa luottotilin suuruudeksi voi valita alle 2000 euroa jos niin haluaa, mutta koska kuluja maksetaan kuitenkin vain nostetusta lainasta, ei itse luottotilin suuruudella ole väliä. Se ei siis tavallaan voi olla liian suuri.

Creditstarin maksuajat ovat hieman lyhyemmät kuin monissa muissa luotoissa. Vaihtoehtoina on nimittäin vain 1 - 12 kuukautta maksuaikaa.

Toisaalta Creditstar tarjoaa hieman joustavuutta maksuaikoihin tekemällä mahdolliseksi maksaa laina takaisin etuajassa ilman ylimääräisiä kuluja. Myös lyhennysvapaita kuukausia on mahdollista hakea niin halutessaan.​

Lainan kustannukset ja muut korot

Creditstarin hinnat ovat hieman keskimääräistä korkeammat, mutta eivät kuitenkaan erittäin korkeita.

Lainalle tulee todelliseksi vuosikoroksi noin 70 - 120 prosenttia, riippuen hieman maksuajasta ja lainasummasta. Jostain syystä korko vaikuttaisi olevan pienin kun maksuaika on noin 4 - 7 kuukautta, ja suurin taas ääripäissä.

Creditstar.fi sivuilta löytyvän lainalaskurin avulla on helppo nähdä kustannus ja kuukausierät eri lainasummilla ja ajoilla. Heikkoutena se ei kuitenkaan kerro suoraan kokonaiskustannusta koko laina-ajalta, vaan se saadaan vain kertolaskun kautta.​

Creditstar kokemuksia

Lainan hakeminen ja luottotilin avaus

Luottotilin saa avattua todella nopeasti Creditstarin kotisivuilta, ja hakemuksen täyttäminen ei vie kauaa aikaa hitaammaltakaan kirjoittajalta.

Kun tili on avattu, et ole vielä sidottu siihen mitenkään. Voit tehdä nostoja vaikka heti niin halutessasi, mutta mikään pakko ei ole tehdä nostoja koskaan jos siltä tuntuu tai tarvetta ei olekkaan.

Itse nostoja voi sitten tehdä netistä tai kännykän avulla. Ja kuten monesti luottotilien kanssa, 24 tuntia päivässä.​

Creditstar ikäraja

Creditstar on yksi vähäisistä luotonantajista, jotka ovat valmiita avaamaan luottotilin myös 18-vuotiaille.

Asiakkaaksi ovatkin tervetulleet kaikki täysi-ikäiset suomalaiset.​

Muut lainan ehdot

Kaikki Creditstarin tarjoamat lainat ja luotot ovat vakuudettomia, eikä niihin tarvitse koskaan antaa vakuuksia. Myöskään takaajia ei kysellä, vaan oma kykysi maksaa lainaa on ainoa ratkaiseva tekijä.

Luottotietonsa menettäneille huonona uutisena voimme kertoa, että Creditstar tarkistaa aina hakijoiden luottotiedot, ja menetyt tiedot johtavat hakemuksen hylkäämiseen.

Creditstar kokemuksia​

Creditstar ei ole niitä suosituimpia lainamestoja netissä, joten kokemuksien etsiminenkin tuotti aika heikkoja tuloksia.

Suurimmat keskustelut vaikuttivat liittyvän ihmisiin, jotka olivat antaneet vippien mennä jo perintään. Toivottavasti kenenkään teistä lukijoista tarkoitus ei ole näin tehdä, joten en tiedä kuinka paljon hyötyä näistä kokemuksista nyt oikein olisi.​

Tosin perintäänkin menneiden lainojen ottajat eivät valitelleet itse Creditstarin lainojen saantia, vain ongelmia mitä tästä on seurannut.

Mikäli löydän parempia Creditstar kokemuksia, lisään niitä tähän heti kuin mahdollista.​