Bluefinance Kokemuksia 2021 – Ilmainen ensilaina uusille asiakkaille

Bluefinance on tällä hetkellä (loppuvuodesta 2017) eräs suurimmista suomalaisomistuksessa olevista pikavippejä netissä tarjoavista yrityksistä, joka ei kuitenkaan ole ehkä niin monille vielä tuttu.

Sen mainoksia ei nimittäin näe samalla tavalla radiossa tai televisiossa kuin joidenkin kilpailijoiden, mutta netin kautta sana tästä palvelusta on levinnyt laajalle.

Bluefinance on auki myös 18-vuotiaille, ja tarjoaa niin pikavippiä kuin suurempaa joustoluottoa melko hyvin ehdoin.​

Kuitenkin Bluefinancen pikavippi on ehdottomasti sen vahvempi tarjonta, kun taas joustoluottoa saa yleensä paremmin muualta (ellei ole 18v).​

Bluefinancen pikavippi

Bluefinance tarjoaa melko houkuttelevaa pikavippiä aina 700 euroon saakka, jota voi hakea sen sivujen kautta nopeasti ja helposti.

Houkuttelevasti uudet asiakkaat voivat saada ensimmäisen nostamansa pikavipin 300 euroon asti ilman mitään kuluja tai korkoja.​

Bluefinance pikavippi

Tämä pikavippi olisi siis täysin ilmainen, mutta se pitää kuitenkin maksaa takaisin jo 14 päivän sisällä mikäli tämän tarjouksen tahtoo hyödyntää.

Monissa tilanteissa tämä voi kuitenkin olla mukava ja helppo tilapäinen apu vaikka seuraavaa palkkapäivää odotellessa.

Itse normaalihintaisissa pikavipeissä on maksuaikaa aina kiinteästi 12 kuukautta, ja laina maksetaan takaisin 6 erässä 2 kuukauden välein. Tässä mielessä tämä vippi onkin hyvin samanlainen kuin Lainastolla.

Pikavipin hinnan muodostavat 15 % nostopalkkio sekä 30 % nimelliskorko. 18-vuotiaiden pikavipeistä tämä on ehdottomasti sieltä edullisemmasta päästä, ja mitä tulee yleisesti pieniin vippeihin, niin yhtälailla hyvin hinnoiteltu.

Bluefinancen joustoluotto

Pikavipin lisäksi Bluefinance tarjoaa joustoluoton nimellä kulkevaa luottotiliä, jota voi hakea 2000 euroon asti.

Joustoluotoista tämä on ehkä sieltä vähiten joustavasta päästä, sillä osamaksujen suuruus on melko suurin suhteessa lainattavaksi saatavaan summaan.​

Avoimesta saldosta pitää nimittäin maksaa vähintään 200€ tai 20 % lainatusta summasta takaisin joka kuukausi.

Lainalla on myös 8 % kuukausikorko sekä 15 % nostopalkkio, joka tekee siitä melko kalliin lainan, vaikka se ehkä joustava onkin.​

Bluefinancen tarjonnasta joustoluotto jääkin selvästi pikavipin jalkoihin.​

Bluefinance kokemuksia

Bluefinance Kokemuksia

Bluefinance kokemuksia löytyy netistä aika hyvin, ja ne ovat jakautuneet aika vahvasti kahteen ryhmään.

Valitukset koskevat hidasta maksua, joka on ollut ongelmana erityisesti alkuvuodesta 2016, mutta vaikuttaa olevan tällä hetkellä paremmin.

Jonkin verran valitusta tulee myös joustoluoton hinnasta, mutta vähemmän pikavipin puolelta.​

Monilla palvelu on kuitenkin toiminut hyvin, ja erityisesti pikavipin puolella. Joustoluoton kanssa vaikuttaisi keskimäärin olevan enemmän ongelmia ja haasteita jostakin syystä.​

Tässä muutamia vastaantulleita kommentteja:

Mä nostin tänään mun blue financen joustoluotolta ja raha tuli tilille tosi nopeasti ku katoin Nordean mobiilipankista

Candlestone
Suomi24

Sain 300€ ja vastasivat myös sähköpostiin nopeasti, kun ei meinannut lainaa kuulua tilille.

300e
Suomi24

Outo paikka. Hain kanssa itse 1000€ noston eilen aamulla. hyväksytty nosto 700€. Tilille ei ole tullut mitään. Firma takoo miljoona tulosta. mutta ei näemmä pysty maksamaan myönnettyä lainaa.nyt törmäsin tähän keskusteluun.

mitäihmettä1
Suomi24

Minä hain 300 e tuli parissa päivässä. Mutta sitten oli kummallista kun huvikseni menin sinne mistä voi lisänoston suorittaa, niin siellä luki että riskiarvion takia nostoa ei voi suorittaa? Minkä hiton riskiarvion? Sehän on tehty jo lainaa myönnettäessä. Onko muilla tälläistä?

Outoilmiö
Suomi24

Lainan hakeminen

Sekä pikavipin että joustoluoton saat haettua helposti Bluefinancen kotisivuilta, jotka toimivat hyvin vaikka eivät ole ehkä kaikkein moderneimman näköiset.

Hakemus on sitä samaa mitä näissä lainoissa yleensäkkin on, selkeähkö ja melko lyhyt, ja sen täyttää kyllä aika nopeasti.

Hakemus käsitellään aika nopeasti, ja päätös mahdollisesta lainasta kerrotaan samalla ripeästi.

Yleensä rahat tulevat tilillesi myös nopeasti, mutta kuten kommenteissa näkyi, on joillakin asiakkailla ollut jotakin vaikeuksia ja hitauksia tämän kanssa. Tilanne pitäisi kuitenkin nyt olla parempi jo 2017 vuoden puolella.​

Yhteenveto & Arvostelu

Bluefinancea on hieman vaikea arvioida kokonaisuudessaan, sillä sen tarjoamat 2 eri lainaa eroavat niin paljon toisistaan.

Sen pikavippi on erittäinkin hyvä, varsinkin mitä tulee nuorempien ihmisten vippeihin.

Mutta sen joustoluotto on kallis, ei kovin joustava ja selvästi huonompi lainatuote.

Tämän takia päätimmekin antaa erilliset arvosanat näille lainoille. Pisteitä rokottavat myös epäselvät maksuvaikeudet.​

Pikavipit

Joustoluotto