Aasa Kokemuksia 2021 – Edullista kulutusluottoa nopeasti

Aasa on erikoistunut suurempien kulutusluottojen tarjontaan, jonka takia tämä palvelu ei sovi kaikille.

Jos kuitenkin haluat luottoa 2000 -10000 € helposti ja edullisesti, kannattaa Aasan tarjonta ehdottomasti katsastaa, sillä näissä lainoissa se on eräs parhaista vaihtoehdoista 2017.

Tämä hieman tuoreempi lainapaikka on nimittäin noussut nopeasti suomalaisten suosioon, ja iso kiitos siitä kuuluu ihmisten puhuessa sen lainoista netin keskustelupalstoilla.​

Aasan lainat​

Aasan kautta lainoja voivat hakea henkilöt, jotka täyttävät seuraavat ehdot:

  • Asuu vakituisesti Suomessa
  • On ainakin 20-vuotias
  • Ei luottotietojen menetystä tai merkintöjä
  • Nettipankkitunnukset tai mobiilivarmenne omalla nimellä

Vähimmäisvaatimukset eivät siis ole kovat, mutta mitä suurempaa lainaa hakee, sitä kovemmaksi myös vaatimukset luonnollisesti tulevat.

Aasan kautta voi hakea kulutusluottoa 2000 - 10000 €, eli pienempiä lainoja ei tätä kautta saa.

Hinnoiltaan lainat ovat edullisemmasta päästä mitä tulee tälläisiin luottoihin, ja Aasa.fi -sivuilta löytyvän lainalaskurin avulla näkee aika hyvin paljonkin mikäkin laina tulisi maksamaan.

Lainan kustannus vaihtelee kuitenkin tilanteesi mukaan, jonka takia virallisen hinnan luotolle näkee vasta virallisesta lainatarjouksesta. Tarjouksen voi tietenkin hylätä, joten jos se on huonompi kuin toivoit, niin siitä ei tule ongelmia.

Maksuaikaa lainaalleen voi kuitenkin saada enintään 2 vuotta, joka on ehkä Aasan suurin miinus verrattuna toisiin paikkoihin, jossa tätä aikaa voi saada jopa 5 tai 10 vuotta. Toisaalta kun lainan maksaa nopeammin, säästää myös sen kustannuksissa joten siinä mielessä tämä katto on lainaajan eduksi.​

Jo olemassa olevaan lainaan voi hakea eräpäivän siirtoa, tai maksaa vaikka koko loppusumma etukäteen takaisin. Vanhaa lainaa voi myös korottaa, ja Aasa tarjoaakin aika hyvät joustomahdollisuudet lainaajilleen.

Itse kulutusluotto haetaan Aasan kotisivuilta, ja hakemus on hyvin samanlainen kuin useissa muissa paikoissa.

Sen saa täytettyä nopeasti, ja hakuprosessia voisi kuvailla hyvinkin helpoksi. Päätöskin tulee yleensä hyvin nopeasti, ja jos hyväksyt tarjouksen, saat rahat käyttöösi myös pikaisesti.​

aasa oy kokemuksia

Aasa Kokemuksia

Kuten alussa jo mainitsin, on sana Aasasta levinnyt aika laajasti netin keskustelupalstojen kautta, jonka takia Aasa oy kokemuksia löytyy myös melko paljon.

Kiitosta ja kehuja se on saanut erityisesti lainojen hinnoista ja palvelun toimivuudesta.

Aasa antaa myös jonkin verran joustoa jos tulee haasteita maksaa laina takaisin sovitussa ajassa, mutta osa on valitellut että kun kärsivällisyys loppuu, niin toimet voivat olla melko ankarat.

Tässä jokunen Aasa oy kokemus esimerkkinä:​

Paras lainapalvelu tällä hetkellä Suomessa. Itse olen ainakin saanut pelkästään hyvää palvelua tuolta. Toisaalta... hoidankin maksuni aina ajallaan kaikkialle.

Tyytyväinen asiakas
Suomi24

Olen samaa mieltä. Aasa on ehdottomasti edullisin ja paras yksityinen rahoitusyhtiö Suomessa tällä hetkellä. Esimerkiksi Risicumin/Ikassan toimintaan verrattuna Aasa on erinomainen paikka ottaa lainaa.

Aasa on hyvä
Suomi24

Minulla on kyllä vain hyvää sanottavaa Aasan joustokyvystä. Kesällä tuli kirje, jossa vaadittiin heti jotain tiettyä summaa (suorituksen puuttuessa laina irtisanotaan ja lähetetään käräjäoikeuteen ulosottokelpoisen tuomion saamiseksi) niin kun soitin sinne, sanoivat, että ensi hätään riittää pienempikin maksu, joka ikään kuin siirsi pahinta ja sain toiminta-aikaa pari viikkoa, jonka aikana sainkin erät ajan tasalle.

TuulaK
Suomi24

ITsellä vuositulot 22.900 euroa ja otin 1000 euroa lainaa. Nimelliskorko oli 9.8% ja siihen kulut päälle. Ihan hyvin toimi palvelu ja rahat tuli nopeasti. Paljon parempi JA HALVEMPI kun esimerkiksi Risicum tai Euroloan.

Sami
Kaksplus keskustelu

Yhteenveto & Arvostelu

Aasa

Aasa on ehdottomasti parhaita lainapaikkoja mitä tulee suurempiin kulutusluottoihin, ja jos tälläistä etsit, kannattaa pyytää tarjous ja katsoa minkälaista lainaa saisi.

Täysiä pisteitä rokottavat kuitenkin maksuaikojen rajoittuneisuus, 20-vuoden ikäraja ja pienempien lainojen puute.

Nämä ovat kuitenkin pienempiä miinuksia, jonka takia annamme Aasalle 4,5 tähteä.​

Kokonaisarvosana