Pikavippi 19v (2022) – Top 5 Lainat!

Mistä on mahdollista saada pikavippi 19 vuotiaalle vuonna 2019? Tarjonta on selvästi pienempää kuin muutama vuosi sitten, mutta tässä on listaus vippipaikoista jotka tarjoavat pikalainaa 19 vuotiaille vielä 2018!

Pikavippi 19v heti

19 vuotiaiden lainatarjonta on siis heikompi kuin esimerkiksi 20 vuotiaille, ja monella tapaa se vastaakin hyvin paljon sitä samaa mitä on tarjolla 18v vipeissä. Hyvin harva lainapaikka pitää nykyään ikärajanaan 19 vuotta, vaan yleensä puhutaan joko 18 vuoden tai 20 vuoden ikärajasta.

Vaikka valikoima on ehkä pienempi, ei se tarkoita ettäkö pikalaina 19v olisi välttämättä paljoakaan huonompi kuin 20 vuotiaiden pikalainat. Osa näistä lainoista on nimittäin aivan yhtä hyviä kuin vanhemmillekkin lainaajille tarjolla olevat lainat. 19 vuotiaiden ei siis kannata paiskoa hanskoja naulaan, sillä tarjolla on myös hyviä lainoja.

Pikaluotto 19v on usein kuitenkin hieman pienempi kuin monet vanhemmille tarjottavat lainat, ja esimerkiksi suurta lainaa 19 vuotiaana on vaikea saada. Toisaalta harvalla tämän ikäisellä nyt olisikaan niin hyviä tuloja että niitä muutenkaan voisi niin tuosta vain ottaa, joten siinä mielessä menetys ei yleensä ole kovin suuri.​

Paras laina 19v

19-vuotiaille onkin tarjolla lainoja lähes jokaisesta luokasta. Mahdollista on hakea kulutusluottoa, pikavippiä, pikaluottoa tai vaikka joustoluottoa 19v lainaajana vuonna 2018 ja saada niitä melko helposti nuorempanakin lainaajana. Harvemmin on kuitenkaan tarjolla yli 2000 euron lainoja, vaan yleensä 19 vuotiaan lainat rajoittuvat tätä pienempiin summiin.

Se mikä sitten on paras laina 19v riippuu tarpeestasi ja siitä miten olet ajatellut rahoja käyttää. Mitä suurempaa lainaa tarvitset, sitä enemmän kannattaa niiden hintoihin ja korkoihin panostaa. Jos taas tahdot saada pikavippi 19v heti tilille 2018 vuonna, on toiset lainapaikat tällöin parempia kun tahdot saada lainaa nopeasti.

Tämän artikkelin alusta löydätkin melko kattavan listan laadukkaista 19v pikalainoista, joita suosittelemme katselevan ja koittaa vertailla niitä se paras vippi 19 vuotiaalle, se juuri mikä sopii sinun tarpeeseesi. Riippuen halustasi ja tilanteestasi, on toinen niistä usein parempi kuin ehkä toinen. Kuitenkin jollain toisella lainaajalla tilanne voisi olla täysin eri.

Katso siis pikavippivertailu ylhäältä, ja hae sieltä se oma parhaiten itsellesi sopiva pikavippi 19v. Listalta löydät tärkeimmät tiedot lainoista 19 vuotialle, ja voit hakea lisää tietoa aina lainapavelujen kotisivuilta nappia painamalla.