Nopea Pikalaina (2022) – Katso Nopein Pikavippi!

Nopea pikalaina on kätevä tapa hankkia pientä rahoitusta kun tarve iskee, mutta mistä sellainen sitten oikein kannattaa ottaa? Tähän vippivertailuun olemme keränneet parhaat nopeat vipit ja lainat vuonna 2019. Katso vertailu alta, ja nappaa oma nopea pikavippi vaikka jo saman tien!

Nopea pikalaina 2019

Nopein keino tänäpäivänä taitaa olla useimmille hakea lainaa netistä, sillä nopea pikalaina on mahdollista saada ehkäpä nopeammin kuin mitään muuta lainaa, ainakin jos ei puhuta ihan parin kympin vipistä. Teoriassa kavereilta lainaa voisi saada nopeammin, mutta usein muutaman satasen lainaakin voi olla jo hieman työläs ja hidas alkaa kavereilta lainaamaan. Netistä tämän kokoisia lainoja saa kuitenkin todella helposti.

Mutta kaikki nopeat lainat eivät ole samanarvoisia, ja kun valitset itsellesi parhaiten sopivan ja halvan nopean pikavipin, on lainaaminen paljon mukavampaa ja voit säästää lainassa selvää rahaa. Tämän takia näiden lainojen vertailu kannattaa, ja tämän vertailun avulla olemme yrittäneet tehdä tästä mahdollisimman helppoa sinulle.

Kun siis kaipaat nopeaa pikalainaa, katso ensiksi vertailumme tämän artikkelin alusta.

Nopein pikavippi heti​

Kannattaako sitten etsiä sitä nopeinta vippiä tai vai? Useimmissa tapauksissa sanoisimme että koska lainaa saa nykyään niin nopeasti netistä ja useammastakin paikasta, ei ehkä ole kannattavaa käyttää kauheasti aikaa sen nopeimman pikalainan etsintään. Ero nopean ja nopeimman lainan välillä voi nimittäin usein olla vain 10 - 15 minuuttia, jos sitäkään. Harvemmin sitä ihmisillä on kuitenkaan niin kiire saada lainaa, että tämä hyödyttäisi asiaa kauheasti.

Nopea Pikalaina

Tämän lisäksi voi viedä jo tämän verran aikaa selvittää mistä saa sen kaikkein nopeimman vipin, että etu pienentyy jo tämänkin takia. Toisaalta valitsemalla lainaa vain nopeuden perusteellla voi joutua maksamaan siitä enemmän tai ottamaan pikavippiä huonommilla ehdoilla. Tämän takia mielestäni ei olekkaan useimmiten järkevää metsästää sitä kaikkein nopeinta lainaa, vaan ottaa vain joku paremmin sopiva melko nopea pikalaina.

Listaltamme löydätkin monenlaista nopeaa pikaluottoa ja lainaa, joten sieltä on ainakin hyvä aloittaa näiden etsintä. Katso millainen laina sopisi sinulle, ja lue tarkemmin siitä menemällä sen sivustolle nappia painamalla!​