Lainaa Puhelinlaskuun (2022)

Pieni fiksusti valittu vippi voi olla kätevä apu saada lisää maksuaikaa laskun takaisinmaksuun jopa ilmaiseksi.

Muun muassa näitä pikalainoja käyttämällä voit saada kuukauden verran lisäaikaa puhelinlaskullesi ilman korkoa, ja pitäessäsi lainan koon kurissa ei hintaa tule paljon myöskään muutaman kuukauden maksuajalla.​

Pikavippi Puhelinlaskuun

Lainan ottaminen laskujen maksamiseen voi olla jossakin määrin riskialtista, sillä jos tilannetta ei melko nopeasti korjata, voi tilanne ajan kanssa helposti vain pahentua. Tämän takia jos ajattelit pikalainan ottamista puhelinlaskuun, niin kannattaa sen kanssa olla tarkkana.

Verrattuna kuitenkin moniin muihin laskuihin ja kustannuksiin mihin tätä rahaa voisi olla käytetty, ovat puhelinlaskut onneksi usein verran pieniä summiltaan että lainaa ei tarvitse paljoa ottaa. Tämän takia myöskin ne mahdolliset riskit ovat pienemmät, mutta eivät olemattomat.​

Yleisesti jos olet ottamassa lainaa puhelinlaskuun, niin koroton pikalaina on yleisesti se väline mitä voisi suositella. Se toimii muuten erittäin hyvin, mutta näiden kanssa kannattaa todella varmistaa sitä, että pystyy maksamaan tämän lainan takaisin sovitussa ajassa eli usein kuukauden kuluessa.

Lainaa Puhelinlaskuun

Yksi miinus mikä näissä kuitenkin voi tulla on se, että alle 100e vippiä voi olla vaikea saada. Tilanteen ollessa näin ei korottoman lainan kanssa tule kuitenkaan lisäkustannuksia siinä jos lainaa ottaa enemmän ja käyttää vain osan, joten tämä on mahdollista tehdä jos tätä haluaa käyttää.

Lainaa Puhelinlaskun Maksamiseen​

Jos taas tarvitset enemmän maksuaikaa tai et voi olla luottavainen siihen että 30 vuorokauden kuluessa pystyt tämän lainan takaisin maksamaan, niin joustoluotto saattaa monissa tilanteissa olla helpompi keino pieni laina ottaa.

Joustoluoton etuna esimerkiksi pikalainan kanssa on vaikka se, että alle 100€ lainan ottaminen on usein helpompaa ja käyttöön voi nostaa rahaa juuri sen verran kuin laskun maksamiseen tarvitset.

Joustoluotoissa on monesti nykyään myös käytössä systeemi, jonka takia ensimmäisen noston saat tehdä ilman nostokuluja. Tämän takia moni luotto voi olla edullisempi vaihtoehto kuin vippi, varsinkin jos otat lainan jossa ensimmäisen kuun ajan sinun ei myöskään tarvitse maksaa korkoa.

Vippiä Vai Pikalainaa?​

Silleensä kuitenkin tämän suuruiset lainat ovat yleisesti muutoinkin sen verran edullisia, että kovin paljoa et joudu useimmiten maksamaan kustannuksia vipistä tai lainasta jonka avulla maksat jonkun pienen laskun. Tietyissä tilanteissa puhelinlasku voi olla iso, ja tällöin tilanne on hieman erilainen, mutta useimmiten puhutaan kuitenkin melko pienestä laskusta.

Näiden asioiden seurauksena ei hintaa tälle lainalle usein synny niin paljoa vaikka siitä korkoa maksaisikin ja jos sille tahtoo parin kuukauden maksuajan. Ei siis välttämättä kannata tuntea sitä pakkoa, että pitäisi ehdottomasti saada koroton vippi puhelinlaskuun, ja kaikki muut vaihtoehdot ovat rahan hukkaan heittämistä.

Jos sopiva laina helpottaa laskun maksamista ja muuten on melko edullinen, ei se lisähinta mitä sen takia voi tulla usein ole stressamisen arvoista.​