Lainaa Puhelimella – Parhaat Pikavipit ja Luotot (2019)

Kun harkitset lainan hakemista puhelimella tuo hieman helpotusta valita sellainen lainapaikka joka on tehnyt lainan hakemista kännykän kautta helpompaa.

Toki on usein mahdollista nettiselaimen kautta hakea kaikkia verkkolainoja myös kännykän avulla. Näitä seuraavia lainoja saat kuitenkin usein hieman helpommin haettua kiitos niiden paremmin kännykkään soveltuvin sivustojen ja hakemusten vuoksi. Lisäksi ne ovat tarjoamiltaan parhaimmistossa näin vuonna 2019.​

Pikavippi Puhelimella

Hakiessasi verkosta lainaa on sinulla jotakuinkin mahdollisuus ottaa ihan samoja lainoja mitä tietokoneen kautta. Kuitenkin aina varsinkaan pienemmät lainafirmat eivät ole hoitaaneet sivustojaan niin hyvään kuntoon, että olisi helppoa hakea lainaa puhelimella heidän kauttaan.

Tämän seurauksena usein isoimmissa lainapaikoissa myöskin se lainan tai vipin hakeminen kännykällä käy kaikkein helpoiten. He ovat usein eniten tähän panostaneet, joskin toki poikkeuksia tähän löytyy myöskin kyllä.

Pikavippi Puhelimella

Tietyistä lainapaikoissa voi pikalainaa puhelimella hakea jopa palvelujen tekeminen omien sovellusten kautta. Tämä on usein erittäin kätevää jos tarkoitus on käyttää lainafirman palveluita pidemmän aikaa tai ottaa heiltä useampia lainoja. Kuitenkin jos tarkoitus on vain ottaa yksi vippi nopeasti, niin usein verkkoselaimen kautta asia käy nopeammin.

Lainaa Kännykällä 2019​

Nykyään on jonkin verran helpompaa hakea suoraan laina kännykällä jo ihan sen vuoksi, että monissa lainapaikoissa vaaditaan sähköistä henkilöllisyyden varmistamista. Koska tavallisinta on että tämä tehdään puhelimen kautta nykyään, hakiessa lainaa puhelimella on tämä asia helposti hoidettavissa ihan siinä samalla.

Samaten aika moni lainafirma tahtoo tarkistaa, että omistat puhelinliittymän omalla nimelläsi, ja tämä saattaa tarkoittaa sitä että joudut tässäkin puhelinta käyttämään. Näiden vuoksi koko homman hoitaminen puhelimen kautta ei ole mitenkään huono vaihtoehto.​

Vippi Kännykällä

Tänäpäivänä on tehty aika helpoksi hakea pikalaina puhelimella, ja se on tullut ihan varteenotettavaksi vaihtoehdoksi lainaa hakea. Se antaakin uudenlaisen vapauden myöskin kätevästi tehdä nostoja tai nostaa uutta lainaa verkosta, sillä tätä voi tehdä ihan mistä tahansa. Varsinkin myöskin nykyään kun kaikki tarvittava hakemiseen on usein saatavilla kännykällä.

Yksi hyvä idea on myöskin katsoa lista lainapaikoista mistä voi saada lainaa ilman liitteitä.​  Vaikka jos olet kotona ja kuvan nappaaminen työtodistuksesta ei ole iso asia, tekee tämä kuitenkin usein selvästi helpommaksi lainan hakemisen suoraan ja varsinkin nopsaan kännykän avulla.