Kuluton Pikavippi Ilman Korkoa (2022)

Kulutonta pikavippia on mahdollista saada netistä vuonna 2019 muutamasta paikasta, ja tähän artikkeliin olemmekin keränneet tarjolla olevat pikavipit ilman korkoa helposti vertailtavaan muotoon, Katso siis millaisia ilmaisia vippejä on tarjolla, ja käytä tälläinen tarjous hyväksesi jo vaikka tänään!

Kuluton pikalaina 2019

Erilaisia pikalainoja ilman korkoa on mahdollista siis saada muutamista paikoista, ja nämä ovatkin tarjouksia jotka kannattaa käyttää hyväksi jos ne vain muuten itselle sopivat. Jokaiseen tarkoitukseen näistä lainoista ei ole, sillä niiden rajatut maksuajat sekä monesti myös rajoitetut lainasummat eivät sovi jokaiseen tarpeeseen.

Mikäli kuitenkin kaipaat pientä nopeaa vippiä hetkeksi eli noin kuukaudeksi, ovat nämä ilmaiset pikalainat ehkäpä se paras tapa tälläistä lainaa hankkia. Varsinkin kun näissä lainoissa ei ole mitään piilotettuja jippoja tai muita vastaavia "ansoja". Ole kuitenkin erityisen tarkkana sen suhteen että saat maksettua koko lainan takaisin eräpäivään mennessä. Jos näin nimittäin ei ole tehty, joudut maksamaan näistä lainoista takaisin myös ne normaalit korot ja kustannukset. Virhe voikin näiden lainojen kohdalla olla kovempi kuin monen muun lainatarjouksen kanssa, joskin viisasta on aina maksaa kaikki ottamansa lainat takaisin sovitussa ajassa.​

Pikavippi ilman korkoa 18v

Suurin osa kuluttomista pikavipeistä on tarjolla vain yli 20 vuotiaille lainaajille, mutta Blue Finance tarjoaa tähän mukavan poikkeuksen, tarjoten näitä kuluttomia lainoja myös 18-vuotiaille lainaajille. Toinen harkinnan arvoinen palvelu 18v lainaajille on myös Limiitti.fi, jossa ei suoranaisesti tarjota kuluttomia luottoja, mutta ensimmäistä kertaa lainaa hakevat voivat saada ensimmäisen nostonsa ilman nostokuluja, joka tekee näistä lainoista huomattavan paljon halvempia näiden kulujen muodostaessa ison osan näiden tililuottojen kustannuksista.

Mahdollista siis on kuitenkin saada myös kuluton pikavippi 18v lainaajana, mutta valikoima ja varsinkin lainojen suuruus on rajoitetumpi kuin vanhemmilla lainaajilla. Samat tarjoukset pätevät myöskin kun etsitään kulutonta lainaa 19v lainaajana.​

Pikavippi ilman korkoa ja kuluja 2018

Jos siis kaipaat todella edullista ja kätevää pientä vippiä, kannattaa katsoa nämä tarjoukset pikaluotoista ilman kuluja netissä. Listallemme tämän artikkelin yläpuolelle olemme keränneet näistä ne parhaat ja luotettavimmat, ja listaa päivitetään aina kun mahdollisia uusia tarjouksia tulee markkinoille. Hetkeen ei ole tullut lisää tarjouksia kuluttomista pikalainoista, mutta mahdollista on että jo tämän vuoden puolella uusia ilmaantuu. Mikäli näin tapahtuu, lisäämme ne tähän heti kun mahdollista.