• You are here:
  • Home »

Pikavippi Heti Tilille 2022 – Top 10 Vipit

Pikavippi on se suomalaisten suosima lainamuoto, jota haetaan eniten netin kautta. Pikavippien suosio on ollut tasainen aina vuodesta 2005 asti, jolloin ne ensimmäisen kerran suomeen rantautuivat. Verrattuna vuoden 2005 tarjontaan on kuitenkin tullut paljon kehitystä, ja pikavipit 2019 ovat selvästi edullisempia, parempia ja niihin on tarjolla selvästi paremmat lainaehdot kuin aikoinaan oli.

Pikavippi 2019 - Mikä on tilanne?​

Voi liioittelematta sanoa, että pikavippien maine otti aika kolauksen niiden alkuaikoina. Tuolloin alaa ei juuri säännelty, ja kukaan ei oikein tiennyt miten näitä uusia lainoja tulisi kohdella. Ala elikin hieman omaa villin lännen aikaansa, jolloin korot ja kustannukset oli hiilattu todella korkeiksi, ja maksuajat olivat alle kuukauden luokkaa. Kysyntää niille kuitenkin oli, mutta ne aiheuttivat monille ongelmia, ja myös mediassa puhuttiin melko useinkin pikavippikierteestä ja niiden aiheuttamista ongelmista.

Lopulta asia nousi niin isoksi, että vuonna 2013 voimaan tuli uusi laki, joka teki monia muutoksia pikavippien tarjontaan. Merkittävin muutos oli selvästi asetettu korkokatto, jonka takia pikavippien korot tulivat paljon alas. Nyt pikavippien hinnat 2017 ovatkin selvästi alhaisemmat kuin ne ovat koskaan olleet, kiitos lakipykälien ja monien kilpailijoiden.

Pikavippejä on tarjolla monista yrityksistä, joka on tavallaan sekä hyvä että huono asia kuluttajan kannalta. Kilpailu tekee tietenkin aina hyvää kuluttajan kannalta, mutta toisaalta monet voivat tuskailla pikavipin valinnan kanssa, kun tarjontaa on niin paljon. Mistä sitä ihminen tietää, mikä pikaluotto on itselle paras?

Tätä varten olemmekin luoneet tämän sivuston, auttamaan sinua valitsemaan sopivan pikavipin. Pikavippivertailumme on luotu mahdollisimman helpoksi ja olemme halunneet listata siihen suoraan tämän hetken parhaat pikavippitarjoukset. Yleensä muutama firma tarjoaa parhaan vipin useille, mutta tietyissä tapauksissa paras vippi voi olla jokin toinen kuin listalle olevista. Tämän takia olemme sivuille lisänneet myös artikkeleja, jotka käsittelevät parhaita pikavippejä ja pikalainoja eri tilanteissa.​

Iloksemme voimme myös kertoa, että tarjolla on nykyään myös korottomia pikavippejä. Olemme kertoneet niistä enemmän niihin keskittyvässä vertailussa ja kirjoituksessa, mutta sanomattakin on selvää, että nämä tarjoukset ovat yleensä se parhaat mitä sillä hetkellä tarjolla on.​

Pikavippi heti tilille 24h

Totuus on se, että pikavippiä haetaan yleensä silloin, kun rahaa tarvitaan tilille heti. Se ei ole lainamuoto, jota haetaan varuilta, tai kaiken varalta. Pikavippejä otetaan yleensä, kun vastaan tulee yllättävä meno, ja rahaa täytyy saada nyt ja heti.

Pikavippi heti tilille 24h

Pikavippien tarjoajat ovat tästä asiasta kyllä erittäin tietoisia, joka näkyy monien tarjoamissa lainoissa."Pikavippi heti tilille" on yleinen mainoslause, ja se vetoaa myös kuluttajiin.​Vaikuttaakin ihan syystä, että moni firma on panostanut paljon näiden vippien maksujen nopeuteen, ja mikäli haluat saada pikavipin heti, on se ainakin melkein mahdollista saada 2017 jo monista firmoista.

Miten tämä on sitten mahdollista? No siihen löytyy monia seikkoja, joiden kehitys on ollut viimeisten parin vuoden aikana todella huimaa. Videoiden pyörittämisessä vaikuttaa että aikuisviihde on aina edelläkävijä, joita muut sitten seuraavat viiveellä. Sama vaikuttaisi talousmaailman kanssa olevan pikavippien kanssa, jotka ovat tällä alalla edelläkävijoitä, ainakin mitä tulee lainaamiseen netin kautta.

Yksi hienoimmista uutuuksista on ollut Instator -nimellä kulkeva tarjoama, joka on siis automaattinen lainahakemusten käsittelijä. Tämä ohjelmisto pystyy käsittelemään saadut lainahakemuset saman tien, ja mikäli yritys tätä palvelua käyttää, saa asiakas tuloksen hakemukselleen saman tien kun hän hakemuksen jättää. Ja ehkä tätä tietoa ja varmuutta parempikin puoli tässä on se, että jos hakemus hyväksytään, laitetaan rahat tulemaan tilille samalla kellon lyömällä!​

Tämän takia voikin vuonna 2017 jo sanoa, että pikavippi heti tilille on melkein aina mahdollista. Valitettavasti ei kuitenkaan 24h, sillä edellä mainittu lakimuutos teki myös sen muutoksen, että se kielsi pikavippien maksamisen 23 - 7 välisenä aikana. Vippiä voi kuitenkin hakea myös yöllä täysin normaalista, mutta vaikka hakemus hyväksyttäisiin yön aikana, laitetaan rahat tulemaan vasta aamulle klo 7. Harvoin tämä on varsinainen ongelma, mutta joskus ja jotkut kaipaisivat rahaa yölläkin. Tähän on olemassa kiertotie, josta kerromme enemmän pikavippi 24h käsittelevässä artikkelissamme.​

Mistä halvin pikavippi

Vaikka halvin pikavippi ei ole aina se mitä kannattaa ottaa, on hinta ja kustannukset yleensä se ensimmäinen ja ihmisiä kiinnostavin asia kun he vertailevat erilaisia vippejä. Ja hyvästä syystä, sillä mitä pidempi maksuaika ja mitä suurempi vippi on kyseessä, sitä suuremmat erot kustannuksissa syntyvät pienehköistä hintojen ja ehtojen muutoksista.

Tämän takia fokuksemme onkin ollut halvimman pikavipin löytämisessä, mutta emme ole kuitenkaan halunneet jättää muita tekijöitä huomioimatta.​ Joissakin tapauksissa nimittäin se halvin pikavippi ei ole se paras, varsinkin jos kyseessä on jonkin sortin erikoistilanne. Esimerkiksi etsittäessä pikavippiä 18 vuotiaalle on yleensä vaikea löytää kovin edullista vippiä. Toisaalta kun halutaan pidempiä maksuaikoja, voidaan joutua hakemaan lainaa joka ei ole aina se kaikkein edullisin.

Tämän takia onkin hyvä jos tietää tarkalleen millaista vippiä on etsimässä. Kuinka paljon lainaa haluat, missä ajassa voit sen maksaa takaisin, ja haluatko maksaa sen millaisissa osissa. On monia kysymyksiä, joihin kannattaa pohtia vastaukset, ennen kuin alkaa täysillä tehdä pikavippivertailua.​ Lisäksi viisasta voi olla myös lukea tarkempia arvosteluja ja kokemuksia eri firmoista, joita olemme keränneet niihin omiin artikkeleihin.

Pikavippivertailu

Pikavipillä tarkoitetaan yleensä lyhytkestoista lainaa, joka maksetaan nopeasti takaisin. Jokainen suomalainen on ainakin kuullut pikavipeistä, sillä niiden suosio on Suomessa aika suurta. Suomalaiset ottavatkin pikavippejä enemmän kuin monet muut naapurimaat, jonka syytä voikin sitten pohtia tarkemmin eri yhteyksissä.

Nopea luotettava pikavippi

Vaikka pikavipeillä on maine kalliina ja vaaralliisina lainavälineinä, ei asia ole niin yksinkertainen enään 2018. Pikavippien korot ovat tulleet alas huomattavasti, ja niiden hinnat ovat aivan eri tasolla kuin pahimpina aikoina 2000-luvun loppupuolella. Tänäpäivänä vipit eivät ole kauhean kalliita, ja niiden ehdot ovat selvästi paremmat. Ja viisas lainaaja voi etsiä käsiinsä myös korottomia ensilainaajille tarkoitettuja vippejä, jolloin lainaa voi saada jopa täysin ilman korkoja tai muita kuluja.

Nyt melkein enemmän kuin koskaan pikavippien vertailu kannattaa, sillä hinnat voivat vaihdella paljonkin eri lainafirmojen välillä. Suurin ero syntyy yleensä siinä, että etsimäsi tapainen laina on halvempi toisessa paikassa kuin toisaalla. Esimerkiksi halvin laina 6 kk maksuajalla voi olla edullisin firmassa X, mutta samanlainen laina 2 vuoden maksuajalla taas sitten firmasta B.

Tämän takia pikavippivertailua lukiessa kannattaakin pitää mielessä se, että vaikka jokin lainapaikka on listattu parhaaksi, ei se välttämättä ole kaikkein paras juuri sellaisella vipillä kuin mitä sinä etsit. Mahdollisuuksien mukaan olemme yrittäneet kertoa, mihin eri listaamamme vippifirmat sopivat parhaiten, jotta voisit tämän tiedon avulla helpommin löytää omiin tarpeisiisi parhaiten sopivan lainan nopeasti ja helposti.

Parhaan pikavipin valitsemalla voit säästää jopa satoja euroja lainan aikana, joten vertailu todellakin kannattaa tehdä. Ja sen takia olemme luoneet tämän vippivertailun.