Pikavippi 50e (2022)

Paras 50 euron vippi on melko tavallisesti aika helppo löytää, sillä merkittäviä eroja usein ei tule näiden lainojen kesken.

Tässä esimerkkejä muutamista laadukkaista 50e lainoista, mitä on tätä lukiessasi tarjolla netin kautta nopeasti haettavassa muodossa.

Pikavippi 50e​

50 euron laina on pieni laina ja tämän takia myöskään kovin monia erilaisia vaihtoehtoja ei ole olemassa kun haetaan lainaa tässä koossa. Joissakin vaihtoehdoissa voi kuitenkin olla sellaisia asioita mitä ei ehkä esimerkiksi ole kovin tavallista saada, ja tämän takia valinnan merkitystä osittain määrää myöskin se että kuinka tärkeää on saada juuri sellainen tietynlainen 50e pikalaina.

Useimmissa tilanteissa voi olla haastavampaa ottaa 50e pikavippi kuin luotto. Tämä voi yllättää monet hakijat, jotka voivat esimerkiksi olettaa automaattisesti että 50e vippi on se laina mitä pitää hakea. Sellaisen saaminen voi kuitenkin olla vaikeampaa ihan sen takia, että useimmissa pikavipeissä on 100e laina se pienin mitä on mahdollista ottaa.

Lainaa 50e Netistä Helposti​

Se miten tälläinen 50e vippi kannattaa ottaa vaihtelee hieman sen mukaisesti että haluatko tai oletko valmis maksamaan sen takaisin kuukauden sisällä vai tahdotko mielummin pienen vipin pidemmällä maksuajalla.

Pikavippi 50e

Edullisin ja helpoin keino tälläinen pieni vippi ottaa on nimittäin hakea koroton pikavippi. Tällöin voi esimerkiksi myöskin ottaa 100 euron vipin jos sellainen on pakko vähintään ottaa, mutta pitää ylimääräiset rahat vaikka tilillä odottamassa takaisinmaksua.

Tämä on yleisesti hyvin helppo keino hakea tälläinen 50 euron vippi. Ainoa heikkous tässä vaihtoehdossa on se, että jos lainaa ei makseta takaisin kuukauden kuluessa, on se hieman kalliimpi kuin jos otetaan suoraan 50 euron luotto. Tämä on erityisesti usein helpompi lainatapa myöskin nuorille lainaajille, koska tätä kautta on mahdollista saada pikavippi 50e 18v lainaajalle helpommin kuin monien luottojen puolelta.

Useimmiten jos tahdot ihan suoraan ottaa 50e luoton, niin joustoluotto on se keino jota kautta sitä on mahdollista hakea.​ Näissä usein on jonkinlainen vaatimus sen suhteen että kuinka paljon luottotilille pitää luottorajaa ottaa, mutta tuota lukuunottamatta usein on myös hyvin mahdollista ottaa pieniä nostoja jos vain sen verran rahaa oikeasti tarvitsee.

50€ Luotto

Ehkä se suurin heikkous mitä tässä vaihtoehdossa on verrattuna siihen että tämä laina otettaisiin pikavippinä on se, että koska luottorajaa ei yleisesti ole mahdollista saada sovittua alle 500e suuruiseksi, tarkoittaa tämä myöskin sitä että tämän lainan saaminen on hieman vaikeampaa kuin hyvin pienen pikalainan kanssa.

Useimmissa tilanteissa tämä ei kuitenkaan pahemmin muuta sitä mahdollista tätä lainaa saada, mutta voi joissakin tapauksissa esimerkiksi luoda uusia haasteita nuorille lainaajille tai muuten heikommassa taloudellisessa tilanteessa oleville.

Helpoin ja halvin 50e laina on kuitenkin se koroton laina. Sen takia sitä kannattaa katsoa ihan vakavasti kun tämän suuruista lainaa on hakemassa, oli tarkoitus oikeastaan melkein mikä tahansa.

Vain jos maksuaikaa on melkein pakko saada yli 1kk, niin tällöin voi luoton ottaminen olla parempi keino 50e vippi ottaa netistä. Muutoin suosittelen yleensä pysymään ilmaisissa lainoissa, sillä näin pienen lainan kanssa erityisesti on useimmissa tilanteissa aika helppo saada maksettua tämä laina takaisin nopeasti.​