Mistä Kannattaa Ottaa Pikavippi? (2019)

Pikavipin valinnassa on tiettyjä asioita mitä pitäisi tai kannattaisi ottaa huomioon. Näissä vaihtelua syntyy aika paljon tarpeittesi ja halujesi mukaan, mutta mukana on myös sellaisia asioita kuten lainan korko jotka kannattaa aina pitää mielessäsi.

Tässä muutamia esiin nostettavan arvoisia pikavippejä, joissa kohtaavat hyvin laadukkuus, edullisuus sekä luotettavuus.​

Kuinka valita sopiva pikalaina?

Kysymys mistä kannattaa ottaa pikavippi on sen verran laaja, että siihen vastaaminen tuntematta toista ja hänen tilannettaa ei ole helppoa.

Tämä on myös yksi niistä syistä, jonka takia emme sivustollamme valitettavasti ole oikein voineet antaa yhtä "supersuositusta"​. Vaikka jokin tietty laina ehkä olisi paras monille, ei se tarkoita etteikö olisi niitä tilanteita joissa jokin muu laina olisi kuitenkin parempi.

Tämän vuoksi listallamme on useampia vaihtoehtoja. Kuitenkin olemme yrittäneet kerätä näihin usein niitä parhaimpia lainoja sillä ehdolla, että niissä olisi joitakin eroavaisuuksia. Osa on kuitenkin myös aika samanlaisia ihan sen takia, että joskus ihmiset eivät voi tietyistä lainapaikoista lainoja ottaa tai eivät niin halua tehdä.

Pikavipin kriteerit​

Pikavipin valinnassa usein tilanne on aikalailla se, että laina on kohtalaisen pieni. Riippumatta siitä että suuriakin vippejä on tarjolla, pikalainan tai pikaluoton kohdalla usein haetaan kuitenkin kohtalaisen pientä lainaa.

mistä kannattaa ottaa pikalaina

Tässä on iso helpotus lainan valitaan siinä mielessä, että ns. virheet eivät kostaudu. Jos ottaa lainan kalliilla hinnalla ja se on hyvin suuri laina, niin virhe tulee selvästi kalliimmaksi kuin pienen vipin kohdalla.

Silti tämä ei tarkoita että näin kannattaisi tehdä, ja usein monien vippivertailujen kautta on kohtalaisen vaivatonta löytää ainakin sellainen melko edullinen vippi.​ Ja tämä on se mitä yritämme auttaa sinua tekemään.

Hinta ei kuitenkaan ole mitenkään "the kriteeri", jonka mukaan laina pitäisi valita. Muillakin asioilla on vaikutusta, ja näiden vaikutuksen suuruus riippuu todella paljon hakijasta itsestään. Se että haluatko esimerkiksi pikalainan pitkällä maksuajalla tai sitten arvostat enemmän korotonta laina-aikaa vaikuttaa aika paljon siihen mitä sinulle ylipäätänsä on tarjolla, saatikka sitten siihen että mistä pikavippi kannattaa ottaa.​

Mistä Kannattaa Ottaa Pikalaina Vuonna 2019?

Pikavippien ohessa on tarjolla monenlaisia luottoja kuten erityisesti joustoluottoja. Tämän seurauksena monissa tilanteissa voi myöskin tulla vastaan sellaisia sattumia, jossa pikavippi ei välttämättä ole se paras vaihtoehto.

Mitä pienempää lainaa kuitenkin haet, sitä paremmaksi tavallinen ja yksinkertainen pikalaina usein nousee. Suuremman lainan kanssa taas luottojen vahvuudet alkavat selvästi enemmän nousta esille ja nähtäväksi.​

Parhaiten valinnan usein teet siten, että tiedät mitä haluat, ja katsot mistä lainasta löydät kriteerisi mahdollisimman hyvin täyttävän lainan. Joskus se voi olla pikavippi, mutta toisinaan joustoluotto voi olla parempi tilanteeseesi. Listaltamme löydät kumpiakin, joten pidä avoin mieli ja kurkkaa mitä tarjolla nykyään on.​