Edullisin Pikavippi (2022) – Katso Voittaja!

Lainaa hakiessa on monilla usein kova into saada sitä halvinta lainaa, ja tämän takia moni etsiikin sitä edullisinta pikavippiä mitä on tarjolla vuonna 2019.

Tätä löytämistä helpottaaksemme olemmekin keränneet parhaat edulliset pikavipit tähän vertailuun. Kun siis etsit halpaa vippiä, katso vertailumme ja hae oma lainasi jo vaikka tänään!​

Kaikkein edullisin pikavippi 2019

Pikavippejä on tarjolla monia, ja eroja on monissa asioissa nykyään jo melko vaikea välillä erottaa. Hinta ei kuitenkaan ole tälläinen seikka, sillä selviä eroja löytyy pikaluottojen ja lainojen koroissa ja muissa hinnoissa.

Hyvä onkin huomata että korko ei ole aina se ainoa vaikuttava tekijä lainan hinnassa, vaan kustannuksia voi laskuttaa monesta muustakin asiasta. Tämän takia tuijottamalla vain pikavipin hintaa voi ajoittain mennä harhaan, ja tärkeää onkin tarkistaa mistä kaikista asioista sitä joutuu oikein maksamaan.

Yleinen kustannus varsinkin lyhytaikaisissa pikavipeissä on mm. nostokulu. Tämä kuluerä veloitetaan heti kun haet ja nostat pikalainan itsellesi, ja on usein noin 10 - 15 % lainatusta summasta. Tämän jälkeen itse korko voikin olla melko edullinen, mutta iso osa hinnasta tuleekin sitten tästä nostokulusta.

edullisin pikavippi

Toisissa paikoissa taas kaikki kulut ja hinnat kerrotaan avoimesti, ja monet lainapalvelut mainostavatkin nykyään sitä että heillä ei esiinny ns. piilokuluja kuten tämä yllämainittu. Nämä ovat usein parempia lainapaikkoja, mutta riippuen tarpeesta tai laina-ajasta voi tälläinen piilokulutettu laina toisinaan olla perinteistä korolla maksettavaa parempikin.​

Hyvä onkin olla tietoinen, että vaikka olemme listanneet tähän artikkeliin edullisimpia pikavippejä, ovat ne toisinaa ja toisissa tilanteissa edullisempia, kun taas toisenlaisessa käytössä tilanne voikin olla eri. Tämän takia onkin hyvä sinun pitää mielessä millaista lainaa tahdot, ja mm. millaisella maksuaikataululla, ja käyttää tätä tietoa kun vertailet pikalainoja.

Olemme mielestämme keränneet tähän niitä parhaita ja halvimpia pikavippejä, mutta se mikä niistä on sinulle se kaikkein edullisin riipuu siis tilanteestasi ja tarpeestasi. Tämän takia emme ole voineet valitettavasti antaa yhtä parasta suositusta, vaan se riippuu sinun tilanteestasi.​

Uskomme kuitenkin että tämän pikavippivertailun avulla löydät itsellesi sen halvimman pikavipin, ja useimmat näistä ovat vielä sellaisia jotka saat tilillesi todella nopeasti kun vain laitat hakemuksen matkaan. Rahat voivat monesti olla käytössäsi jo reilusti alle tunnissa, joten netistä lainan hakeminen ja vielä melko edullisestikkin on eräs parhaista ja nopeimmista keinoista vuonna 2018 saada rahaa nopeasti.

Katso siis vertailu, löydä itsellesi sopiva vippi ja hae lainaa jo tänään!​