Vikinglaina Kokemuksia 2022

Vikinglaina on osa Fourfinance Global -konsernin rahoitussivustoja, jotka tarjoavat nopeita vippejä suomalaisille nopeasti ja helposti netistä.

Vikinglainan vipit ovat perinteisiä pikavippejä, joissa on lyhyet maksuajat. Maksimissaan maksuaika voi olla vain 90 päivää, ja tämäkin mahdollisuus avautuu vasta yli 1000 euron lainoille.

Vikinglainan lainat ovat tarjolla yli 18-vuotiaille suomenkansalaisille, joilla on suomalainen pankkitili ja ehjät luottotiedot.​

Millaista lainaa on tarjolla

Vikinglainan kautta on mahdollista hakea 20 - 2250 € pikavippiä.

Tämä on pikavippi sanan varsinaisessa merkityksessä, ja koko haettu summa maksetaankin kerralla asiakkaan tilille. Takaisin se maksetaan yhdessä erässä laina-ajan päättyessä.

Vikinglainan sivuilta löytyvän laskurin avulla näet samalla myös, mitkä maksuaikavaihtoehdot ovat käytössä milläkin summilla.

Vaihtoehtoina on kaiken kaikkiaan 5 eri valintaa, 7, 14, 30 ,60 ja 90 päivää, joista vain 2 - 3 on valittavissa summasta riippuen.

Lainalaskurista näet samalla myös selkeästi lainan kokonaiskustannuksen, ja hinnoittelun selkeyttä voidaankin pitää Vikinglainan etuna.

Suurin kustannus Vikinglainan lainoissa tulee heti nostettaessa, sillä nostokuluna se veloittaa 30 % lainan summasta. Itse vuosikorko on sitten 49 %, joka ei näin lyhyillä maksuajoilla kovin paljoa ehdi varsinkin pienempiin lainoihin vaikuttaa.

vikinglaina kokemuksia

Nyrkkisääntönä lainan kulut nousevat noin 4 % lainatusta summasta jokaista maksukuukautta kohti.​ Eli pisimmälläkin 3 kuukauden maksuajalla tämä on yhteensä 12 %, eli selvästi pienempi kuin 30 prosentin nostokulu.

Lainan hakeminen ja muut tiedot​

Kuten jo alussa sanottua, tämän yrityksen takaa löytyy todella suuri lainoja tarjoava konserni, joka näkyy myös hakemisen aikana.

Prosessi on nimittäin tehty äärimmäisen helpoksi​, ja hakemuksen täyttäminen sujuu näppärästi ja helposti. Jos lainaa on saatava nopeasti, on Vikinglaina todellakin mahdollinen valinta lainaa hakiessa.

Ainoa erityisesti huomattava seikka on se, että sinulla pitää olla käytössä omissa nimissä oleva matkapuhelinliittymä itsesi varmistasen vuoksi.​

Ensimmäinen laina pitää hakea nettisivujen kautta, mutta seuraavia lainoja voi hakea myös tekstiviestin avulla. Uutta lainaa voi kuitenkin hakea vasta sitten kun edellinen on maksettu kokonaan takaisin.

Vikinglainan laina on vakuudeton eikä siihen tarvitse takaajia. Vikinglaina ei myöskään kysele lainan käyttötarkoitusta, vaan saat ottaa sen aivan vapaasti mihin käyttöön tahansa. Ainoa mitä Vikinglainaa kiinnostaa on se, että tulet maksamaan lainan takaisin sovitussa ajassa.

Nostetun vipin saat myös koska tahansa maksaa etukäteen takaisin ilman kustannuksia tai selittelyjä.​

Muussa tapauksessa saat laskun postitse tai sähköpostilla kun eräpäivä lähestyy.​

Yhteenveto ja Arvostelu Vikinglainasta

Vikinglaina ei monille ole se ykkösvaihtoehto pikavippiä haettaessa, mutta tietyissä tilanteissa sitä kannattaa harkita. Erityisesti tämä voi olla 18-vuotiailla lainaajille, jotka tarvitsevat suurempaa vippiä nopeasti ja lyhyellä maksuajalla.

Muille kuitenkin sen suuri nostokulu tekee tästä tarjouksesta vähemmän houkuttelevan, jonka takia arvostelussamme se saa vain 3 tähteä.

Kaikki pelaa hyvin ja lainaa on helppo ja nopea hakea. Se vaan on hieman hintava, ja heikot maksuaikavaihtoehdot verottavat myös pisteitä.

Kokonaisarvosana