Vakuudettomat Lainat (2022) – Top 5 Lainat

Vakuudettomia lainoja otetaan nykyään paljon enemmän kuin vaikka 20 vuotta sitten, ja niiden tarjonta on internetin myötä kasvanut todella hurjasti. Nettilainat ovat pääsääntöisesti vakuudettomia, ja niitä onkin tämän takia todella helppo saada ja hakea. Katso siis tästä lista parhaista vakuudettomista lainoista 2019 vuonna, ja hae omasi jo vaikka tänään!

Vakuudeton laina 2019

Vakuudeton laina on siis laina, jonka saamisen edellytyksenä ei ole vakuuksien tarjoaminen. Vakuuksilla tarkoitetaan yleisesti jotakin arvotavaraa, joka ikään kuin tarjotaan lainan pantiksi. Mikäli lainaa ei maksettaisi takaisin, saisi lainanantaja pitää tämän pantin ja myydä sen vaikka eteenpäin rahojensa saamiseksi.

Lainanantajan kannalta vakuudet ovatkin siis hyvä asia, mutta lainaajan kannalta ne vaativat usein työtä ja vaivaa. Vakuuksia voi olla vaikea löytää, niiden arvo vaikea määrittää ja yhteisymmärryksen luominen toisen osapuolen kanssa vaikeaa. Tämän takia useimmat vakuudelliset lainat koskevat asioita, joissa se ostokohde toimii vakuutena kuten autolainoissa ja asuntolainassa.

Vakuudettomat Lainat

Vakuudettomia lainoja ei ole aikaisemmin ollut niin helppoa saada ja löytää kuin nykyään on verkosta.​ Jotakuinkin kaikki netissä tarjottavat lainat ovat nykyään vakuudettomia ja niitä haetaan myös useimmiten ilman takaajia. Takaajia voidaan kuitenkin pyytää, mutta usein niitä aletaan kaipailla vasta kun yrität hakea yli 10000 euron lainaa. Vakuuksia ei näihinkään kuitenkaan yleensä kaivata.

Vakuudettomat lainat heti

Vakuudettomat lainat ovatkin todella näppärä tapa hakea lainaa, ja se on yksi iso syy erilaisten pikalainojen ja vippien suosioon. Varsinkin pienempien vippien saaminen käy nykyään todella helposti ja vaivattomasti, eikä hakiessa tarvitse edes lähteä kotoa mihinkään rahoja saadakseen. Oikeastaan ainoat asiat mitä tarvitsetkin ovat nettiliittymä ja pankkitunnukset.

Osa vakuudettomista lainoista on kuitenkin parempia kuin toiset, ja tämän takia sellaista etsivän kannattaakin tarjontaa vähän vertailla. Itse tämä voi olla aika työläs prosessi, mutta tämän vertailun avulla olemme yrittäneet tehdä tästä hommasta sinulle huomattavasti helpompaa ja nopeampaa.

Listaltamme löydät niin ne parhaat pienet vakuudettomat lainat, kuin sitten niitä isompiakin. Lisäksi mukana on myös laajempi lainavertailu heille, jotka haluavat tarkemmin tutustua tarjolla olevaan tarjontaan.

Etsitkin sitten isoa lainaa ilman vakuuksia tai pientä pikalainaa, uskomme että listaltamme löydät itsellesi loistavasti sopivan lainan ja saat haettua sen tilillesi usein jo saman päivän aikana niin halutessasi. Katso siis tarjonta, ja laita lainahakemus menemään kun tarvitset rahaa nopeasti.​

Vakuudeton luotto

Mikäli etsit kulutusluottoa tai joustoluottoa, on niitä tarjolla myöskin useimmiten vakuudettomina netissä. Vakuudeton luotto onkin mahdollista saada siinä missä lainakin, eikä eroa tule muuta kuin lainan tyylissä. Luottoja nimittäin voi nostaa osissa, joka tekee niistä käteviä erityisesti niissä tilanteissa missä et ole varma kuinka paljon lainaa tulet oikein tarvitsemaan, tai jos tahdot käyttää lainarahoja pidemmän ajan aikana.

Kulutusluotto ilman vakuuksia onkin kätevä tapa ottaa niitä hieman suurempia lainoja, joskin jos haluat saada yli 10000 euron luoton, voit joutua antamaan lainalle yhteishakijan eli takaajan. Vakuuksia ei kuitenkaan tällöinkään yleensä tarvita. Sama voi koskea myös vakuudetonta joustoluottoa, joiden lainasummat kuitenkaan eivät usein mene niin korkeiksi että takaajat tulisivat vielä mukaan kuvioon.​