Pikavippi 400e (2022)

Se millä tavoin 400e pikavippi tai laina kannattaa ottaa riippuu siitä, että kuinka olet ajatellut sitä käyttää.

Tässä listattuna joitakin parhaita 400 euron lainoja mitä netissä on tällä hetkellä 2019 tarjolla. Katso mikä niistä vastaa parhaiten omia tarpeitasi ja kyseistä tilannetta, ja hae laina tilillesi vaikka heti.​

Lainaa 400e Tilille 2019

Lainan koko ja kykysi maksaa se takaisin tietyssä ajassa vaikuttavat aika paljon siihen, missä muodossa ja millä ehdoilla tämänlainen laina kannattaa ottaa.

400€ on lainana sen suuruinen laina, että jonkin verran kannattaa jo alkaa pohtia sitä, että mikä on se laina tapa ja käyttöideasi lainan suhteen ennen kuin lainaa otat. Tietyissä tilanteissa nämä seikat voivat nimittäin johtaa jopa suuriin eroihin niin lainan kokonaishinnan suhteen kuin myös sitten sen suhteen että kuinka helpoksi sinulle tulee maksaa laina takaisin.

Useimmissa tilanteissa 400 euron lainan valinta tehdään joko pikalainan tai sitten joustonluoton väliltä. Silleensä kumpikaan ei usein ole parempi kuin toinen suoraan, vaan se riippuu niin paljon juuri siitä että millä tavalla maksat lainan takaisin ja sekä siihen että millä tavalla sitä käytät.

Pikavippi 400e - Pikalaina parempi vaihtoehto?​

Pikalainana 400€ lainan ottaminen käy usein hyvin kätevästi, ja tälläinen laina on monesti myöskin useissa tilanteissa ainakin kohtuullisen hyvä.

Pikavippi 400e

Parhaimmillaan tämä voi kuitenkin olla juuri silloin, kun pystyt maksamaan tämän lainan takaisin jo 30 vuorokauden maksuajalla. Tällöin nimittäin tulee mahdolliseksi esimerkiksi ottaa koroton vippi, jonka kautta on tämä jopa 400e vippi mahdollista saada ilman korkoa tai oikeastaan mitään kustannuksia.

Normaalina pikavippinä voi 400e pikalaina olla myöskin joskus edullisempi tapa tälläinen vippi ottaa kuin luottona. Tässä kuitenkin voi tulla tarkempi rajoituksia erityisesti laina-ajan pituuden suhteen, jonka takia tämä ei myöskään aina ole se tehokkain tapa tälläistä lainaa hakea.​

400 € Luotto Heti

Joustoluotto on nykyisin melkein tavallisempi tapa ottaa tälläinen laina jo sen takia, että on tarjolla enemmän 400e joustoluottoja kuin nykyisin on pikavippinä sitä olemassa.

Joustoluotolla voidaan sanoa olevan se etu verrattuna vippiin, että sitä on mahdollista hyödyntää kuten luottoa, mutta samalla on aivan mahdollista toimia sen kanssa ihan kuin pikalainan kanssa. Tämä luotto on täten mahdollista käyttää monipuolisemmin kuin mitä sen 400e pikavipin kanssa mahdollisuuksia vastaan tulee.​

Yksi vahva peruste myös ottaa 400e laina luottona on se, että joissakin joustoluotoissa on tänään mahdollisuus saada ensimmäinen nosto ilman nostokulua ja sen jälkeen vielä saada tälle lainalle jopa 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa.

Tiettyjen lainojen kohdalla voi olla jopa tarjouksena se, että jos lainalle haluaa pidemmän maksuajan, ei sen jälkeen tarvitse maksaa korkoa takautuvasta ensimmäiseltä kuukaudelta kuten on hyvin tavallista korottoman pikalainan kanssa. Tämä kannattaa kuitenkin aina tarkasti tarkastaa, ja katsoa mikä tilanne on kyseisen lainapaikan kohdalla.

2019 vuoden aikana on tullut tilanne aika vahvasti siihen, että moniin käyttötarkoituksiin on 400e luotto parempi vaihtoehto kuin suora vippi. Ainoa merkittävä poikkeus voi tulla silloin, jos lainaa otetaan pitkäksi maksuajaksi, jolloin on tietyistä lainapaikoista mahdollista saada lainaa pienemmällä korolla kuin mitä joustoluoton kanssa lainaa on yleisesti mahdollista saada.​