Pikavippi 200e (2022)

Paras tapa yleisesti ottaa 200e laina netistä on ottaa koroton pikavippi ja tätä kautta saada tämänkaltainen laina ilman kuluja tai korkoja.

Jos kuitenkin tilanne on sellainen, että tahdot mielummin ottaa lainalle hieman pidemmän maksuajan, ei tämä usein ole mahdollista. Tässä kuitenkin esittelyssä joitakin hyviä vaihtoehtoja tarpeeseen kuin tarpeeseen kun tarkoituksena on ottaa kätevästi 200e vippi verkosta.

Lainaa 200e Heti​

Lainojen suuruuksia vertaillessa ei 200e pikavippi ole todellakaan yhtään sieltä suuremmasta päästä ja tämän takia sellaisen saaminen on monissa tilanteissa mahdollista toteuttaa aika helposti. Ei usein synny sellaista tarvetta tai ongelmaa, jossa ei olisi mistään mahdollista saada tämänkaltainen laina aika helposti.

Pari asiaa kuitenkin vaikeuttaa jonkin verran 200 euron vipin saamista, ja suurin este on maksuhäiriömerkintä. 200e laina ilman luottotietoja ei ole mahdollista saada, sillä lainan pieni koko ei estä sitä että luottotietojen ei tarvitsisi olla kunnossa.

Pikavippi 200e

Nuori ikä voi myöskin jonkin verran rajoittaa tämänkaltaisen lainan saamista. Pikavippi 200e 18v lainaajana on vaikeampi saada kuin 20 vuotiaana. Yleensä kuitenkin tämä este ei ole kokonainen, vaan jostain paikasta useimmiten on laina mahdollista saada vaikka ikää mittarissa ei vielä paljoa olisikaan.​

Paras 200e Pikalaina

Valintojen suhteen on usein pari vaihtoehtoa jonka kautta voi hakea sopivaa 200e lainaa.

Pikavippi on yleisesti aika suositeltava vaihtoehto ihan sen puolesta, että sen kautta on mahdollisuus saada ihan tarkkaan se 200€ lainaa. Luottojen kautta joudut ottamaan luottorajaksi isomman määrän, minkä vuoksi itse lainan saaminen ei sitten käy ihan niin helposti kuin toista reittiä käyttäen.​

Nykyään on kuitenkin vippien ohella monia korottomia 200e luottoja, joiden kautta on ihan sama tavallaan kummassa muodossa tälläisen ilmaisen 200 euron pikavipin oikein ottaa.​ Mitä tulee korottomiin lainoihin, ei lainan muodolla tänään 2019 ole niin paljon väliä kuin on joskus aikaisemmin ollut.

Jos taas sitten pohtii muita asioita, niin näin pienen lainan kanssa usein erot muutenkin luottojen ja vippien kesken ovat hyvin pieniä. Koska joustoluottoa voi myöskin usein käyttää samoin tavoin kuin pikavippejä, ei sellaisen ottaminen välttämättä tämän takia ole virhe vaikka ei käyttäisi kaikkia mahdollisia etuja mitä luotosta on mahdollista saada.

Yksi aika vahva syy miksi joskus koroton 200€ luotto voi olla parempi kuin pikavippi tulee siitä, että usein korottomissa luotoissa lainalle ei tule hintaa takautuvasti. Tässä on kuitenkin eroja lainapaikkojen välillä ja tämä kannatta tarkasti katsoa aina lainapaikasta ennen kuin luotat tähän. Ehdot nimittäin voivat myös muuttua nopeasti.

Elämässä tämä tarkoittaa sitten sitä, että koroton 200e pikavippi voi tarkoittaa että jos et maksa lainaa takaisin 30 vuorokaudessa, pitää sinun sen jälkeen maksaa siitä takaisin takautuvasti tämän ensimmäisen kuukauden korko + muut kustannukset. Luoton kanssa tätä ei aina ole, vaan tämän jälkeen vasta korkoa alkaa tulla tuleville kuukausille.

Tämän takia pikalaina 200e ilman korkoa ei välttämättä aina ole niin hyvä kuin sellainen vastaavanlainen joustoluotto.​ Tietyissä tilanteissa kuitenkin ero on suurempi, mutta usein tämä vaikutus on myöskin aika pieni.