Pikavippi 18v (2022) – Top 5 Lainat

Mistä ihmeestä voi saada pikavippi 18v lainaajalle, kun niin moni vippifirma vaatii asiakkailtaan nykyään jopa 20 vuoden ikää?

Ei hätää, me olemme luoneet tämän listauksen helpottamaan sinua löytämään pikavippi 18 vuotiaalle, ja listalla onkin jo lähes kaikki mahdolliset 18-vuotiaille tarjolla olevat vipit.

Pikavippi 18v​

Monia nuoria lainaajia, jotka hakevat lainaa ensimmäistä kertaa voi yllättää se, että 18 vuotiaille ei netissä lainaa kovin helposti anneta. Tosin sama ongelmahan sitä on myös pankeissa, eivät hekään kovin helpolla lainaa 18v asiakkaille, ellei sitten ole kovin hyvin takaajia tai muita vakuuksia esitettävänä.

On 2 merkittävää syytä sille, miksi pikavippejä ei yleensä tarjota laisinkaan 18-vuotiaille. Toinen on se, että heidän elämäntilanteensa on yleensä sellainen, ettei heillä oli hyviä tuloja tai säännöllistä työpaikkaa. Toinen taas on se, että 18 vuotiaille harkintakyky on keskimäärin heikompi kuin esimerkiksi 25 vuotiailla lainaajille, jonka takia lainaa ei makseta takaisin yhtä suurella todennäköisyydellä kuin vanhemmat ihmiset tekevät.

Vielä kun pikalainat tulivat Suomeen oli hyvin helppoa saada vippiä 18 vuotiaanakin, mutta lainsäädäntö on noista ajoista tiukentunut sillä tavalla, että monet firmat ovat todenneet, että 18-vuotiaille ei ole kannattavaa lainata ollenkaan. Osa tarjoaa vielä lainaa 18 vuotiaille, joten onneksi tämä on vielä mahdollista, kunhan löytää vaan sopivat paikat. Ja ne me olemme tällä artikkelilla halunneet auttaa löytämään. 

Tarviikko pikavippi 18 vuotiaille edes olla mahdollista?

Mediassa on joskus ollut kauhutarinoita siitä, kuinka 18v lainaajat ovat saaneet itsensä pahoihin ongelmiin, yleensä juuri pikavippien ja luottojen avulla.

Tarinat ovat surullisia, emmekä kiistä mitenkään, etteikö pikavippien väärinkäyttö voisi helpostikkin johtaa pahoihin taloudellisiin ongelmiin. Johtopäätös jotka osa vetää on kuitenkin se, että pikavippi 18v on liian vaarallinen, jonka takia näin nuorille ei pitäisi vippejä ollenkaan edes tarjota. Näin ollen moni onkin vain iloinen siitä, mitä vähemmän on tarjolla lainaa 18 vuotiaille ylipäätänsä.

Kuitenkin on olemassa monia nuoria, jotka osaavat käyttää lainaa ja vippejä vastuullisesti, ja joille niiden olemmassa olosta on paljonkin hyötyä. 18 vuoden iässä on se haaste, että samaan aikaan kohdalle osuu monesti useita kalliitakin kustannuksia, mutta ovat säästöt ovat usein melko pienet. Samaten palkka on yleensä vielä aika pieni, jolloin säästöjen kerryttäminenkin voi viedä monia kuukausia tai jopa vuoden.

lainaa 18v

Monissa paikoissa oma auto ja autokortti ovat kuitenkin lähes välttämättömiä, jos halutaan töihin mennä ja liikkua vapaasti. Ja jos muutetaan opiskelemaan muualle, siihenkin tarvitaan yllättävänkin paljon rahaa.

Mitä siis tekee 18-vuotias, jonka vanhemmilla ei ole varaa häntä tässä rahallisesti tukea? Hän tarvitsisi rahaa kipeästi, jotta voisi tienata rahaa. Pankit eivät yleensä anna lainoja näin nuorille, jolloin vaihtoehdot ovat vähissä. Monesti pikavipit 18 vuotiaille onkin se paras vaihtoehto, kun pitää saada rahaa väliaikaisesti ja nopeasti. Vipin avulla nuori voi suorittaa autokortin, ja sen avulla mennä töihin tai muuten tienaamaan rahaa, jolla laina voidaan sitten maksaa takaisin.

Tämän takia meistä on tärkeää, että pikavippejä on mahdollista saada 18 vuotiaanakin, vaikka se aiheuttaa ongelmia pienellä osalla lainaajista.​ Erityisesti sen takia, että ne ovat yksi ainoista vaihtoehdoista saada lainaa ilman takaajia tai vakuuksia, joita nuorilla lainaajilla varsinkin harvoin on.

Mitä selvittää, ennen kuin hakee lainaa 18v

Lainaa ei ikinä kannata hakea huolimattomasti, vaan sitä kannattaa aina harkita hetken. Useat firmat tarjoavat mahdollisuutta perua lainan 14 päivän sisällä, mutta tämä ei tarkoita etteikö harkinta kannattaisi mielummin tehdä jo ennen sen luoton hakemista.

Pikavippiä hakiessa, oli sitten 18v tai enemmän, tärkeintä on varmistua aina siitä, että omaa maksukyvyn maksaa sen pikalainan takaisin siinä ajassa mihin on lupautunut. Nykyään kun maksuaikaa voi sopia melkein 14 päivästä aina pariin vuoteen, kannattaakin mitoittaa omat tulot ja menot lainan kustannuksiin, ja ottaa suosiolla vaikka vähän pidempi maksuaika. Liian pitkä maksuaika ei ole tietenkään optimaalinen, mutta se on satakertaa parempi kuin liian tiukka aikataulu.

Maksuaika kannattaakin aina arvioida yläkanttiin, jotta pahimpia ongelmia ei syntyisi.​

Toinen tärkeä vertailun kohde on pikavippien hinta. Pikavipit 18 vuotiaalle ovat yleensä kalliimpia kuin muille tarjotut lainat, mutta vertailemalla voi saada tätäkin lainaa selvästi halvemalla tietyistä paikoista kuin toisista.

Se että olet tälle sivulle päätynyt on hyvä asia, sillä tämän avulla on hyvin helppo vertailuttaa pikavippi 18v tarjonta nopeasti ja helposti.​