Pikavippi 12kk – Paras Vippi Vuoden Maksuajalla (2019)

Vippi vuoden maksuajalla antaa mahdollisuuksia helpottaa lainan takaisinmaksamista huomattavasti lainasummasta riippumatta. Näitä onkin tarjolla tänä vuonna 2019 enemmän kuin niitä on oikeastaan koskaan aikaisemmin ollut tarjolla,

Tässä muutamia esiin nostamiamme pikalainoja 12 kk maksuajalla, joita kannattaa tarkistella ja miettiä jos tälläinen laina on sellainen mitä tahtoisit itsellesi nopeasti ja helposti verkosta nostaa.​

Vippi Vuoden Maksuajalla 2019

Yleisemmin pikalainojen maksuaikoja on pidetty aika lyhyinä, jonka takia monille ei välttämättä tule mieleen että myös pienemmälle vipille on ihan mahdollista ottaa pidempi maksuaika kuin mitä ensiksi ajattelisi.

Pikavippi vuoden maksuajalla on monissa tilanteissa ehkä jo hieman liiallinen maksuaika näihin lainoihin, mutta joillekkin ja joissakin tarpeissa se voi olla erittäin tärkeä asia lainalle saada. Se mikä lainan paras maksuaika olisi riippuukin niin paljon siitä että mihin tilanteeseen lainaa otetaan ja kuka sitä hakee, että ei voi oikein sanoa ettäkö 12kk maksuaika pikalainalle olisi mitenkään huono.

vippi vuoden maksuajalla

Joillekkin voi tuntua turhalta ottaa vuoden laina-aika vipille. Se nostaa pakostakin jonkin verran lainan kustannuksia, ja tämän takia sitä ei kannata näin pitkäksi venyttää jos ei ole tarvetta. Mikäli kuitenkin tälläistä lainaa haluat, niin mahdollisuus sellainen saada ei onneksi ole vaikeaa.

Lainaa 12kk Maksuajalla​

Toki yleisesti on ollut ihan selvästi tiedettävissä, että suurissa lainoissa maksuajat voivat olla vuosia ja vuoden maksuaika ei tässä tilanteessa ole mitenkään harvinaisuus. Tämän takia esimerkiksi kulutusluotto 12kk maksuajalla on hyvin tavallinen tilanne, ja sen löytäminen tai ottaminen ei vaadi mitenkään ihmeellistä kärsivällisyyttä.

Useimmat pikalainat mitä ihmiset kuitenkin hakevat ovat pienemmästä päästä, ja tämän takia niissä laina-ajat eivät tavallisesti ole olleet kovin pitkiä.​ Aiemmin muutamia vuosia sitten ei ollut edes mitenkään harvinaista että se oma pikalaina piti maksaa takaisin kuukaudessa tai tätä nopeammalla aikataululla!

Jonkin verran on tullut kuitenkin kasvua lainojen kokoluokissa verkossa vuosien varrella. Vaikka pienet lainat ovat edelleen suosituimpia verkosta haettavia lainoja, on tämä mahdollisuus ottaa suurempia pikavippejä osittain myös sitten vapauttanut niiden maksuaikatauluja.

Seurauksena on se, että myös se pieni 200e pikavippi on mahdollista saada nykyään vuoden maksuajalla heille ketkä niin haluavat tehdä. Lainapaikkaa pitää kuitenkin vielä jossakin mielin valita tämän mukaan, sillä ihan tavallista tämä pitkä laina-aika ei välttämättä ole juuri kaikkein pienimpien lainojen kanssa.​

Luotto Vuoden Laina-ajalla

Joissakin tapauksissa voi myöskin olla helpompi hakea joustoluotto pikaluoton sijasta jos tarkoitus on ottaa alle 1000e laina pidemmällä maksuajalla.

Luottojen kohdilla kuitenkin tulee myöskin jonkin verran eroja siihen että miten paljon laina-aikaa saa määrittää pienen lainan kanssa. Jos luotto on yhtään suurempi kuin 1000€ tai sitä enemmän, niin usein yli vuodenkin maksuaika on mahdollista sopia. Kuitenkin ihan pienimpien luottojen kanssa tätä ei usein saa ihan niin pitkäksi kuin voisi toivoa.​

Tilanteesta riippuen voisikin siis vippi 12kk maksuajalla tai sitten vastaavanlainen luotto olla parempi tapa saada laina tällä halutulla laina-ajalla. ​Tämän vuoksi olemme listalle lisänneet sekä pikalainoja että luottoja, joissa maksuaikaa voi tarkemmin valita haluamallasi tavalla.