Nopea Luotto Heti Tilille (2022)

Luottoa voi hakea netistä nopeasti ja helposti, mutta toiset nopea luotot ovat parempia kuin toiset. Kun tahdot hakea parempaa luottoa, katso tämä luottovertailu nopeista luotoista vuonna 2019, ja nappaa itsellesi parhaiten sopiva jo vaikka tänään!

Nopea luotto heti tilille 2019

Aiemmin nopea luotot kattoivat lähinnä pieniä luottoja, mutta nykyään on mahdollista saada myös isompikin luotto nopeasti tilille. Termi on kuitenkin siinä mielessä hankala, että se voi tarkoittaa niin luottoja jotka saa käteensä todella nopeasti, kuin myös sitten luottoja jotka maksetaan takaisin melko pikaiseen tahtiin.

Useimmiten kuitenkin nopeaa lainaa tarvitaan kun kova tarve yllättää, jolloin sitä rahaa on vain saatava pikaisesti. Jos taas etsit kuitenkin luottoa joka maksetaan nopeasti takaisin, sitäkin on tietenkin saatavilla, erityisesti pienten lainojen kohdalla, Isonkin luoton voi maksaa nopeasti takaisin, mutta usein laina-aikaa tarvitaan kuitenkin hieman enemmän jotta kuukausierät eivät nouse aivan niin korkeiksi.​

Nopea Luotto Heti Tilille

Mistä sitten voi saada luottoa nopeasti? Useammastakin paikasta, ja valintaa ei kannata tehdä täysin vain sen mukaan mistä lainaa saa nopeiten. Nykyään on mahdollista saada jopa hieman suurempi kulutusluotto tililleen alle tunnissa, joten nopeuden ei kannata antaa olla se ainoa kriteeri jonka mukaan lainojen vertailee. Nopeiden luottojenkin seassa toiset luotot ovat parempia, halvempia ja kätevämpiä kuin toiset, ja tämän luottovertailun tarkoitus onkin auttaa sinua juuri nämä löytämään.​ Etsitkin sitten isoa tai pientä luottoa, katsele siis rauhassa vertailumme ja suosituksemme ennen kuin haet lainaa.

Tärkeitä asioita mitä kannattaa ainakin katsella kun hakee nopeaa luottoa, hinnan ja nopeuden lisäksi, ovat seuraavat seikat:​

  • Jos olet alle 20 vuotias lainaaja, voi lainan ikäraja olla merkittävä sinulle. Useimmissa lainoissa ikäraja on 20 - 23 vuotta, ja täten 18v ja 19 vuotiaiden lainaajien tarjonta on selvästi rajoitetumpaa kuin hieman vanhemmilla.
  • Maksuaika vaikuttaa erityisesti siihen, kuinka isoilla kuukausilyhennyksillä luotto pitää maksaa takaisin. Tätä säätelemällä voitkin parhaiten melkein saada asetettua lyhennysten suuruutta sinulle sopivaan kokoon.
  • Luoton muoto vaikuttaa hieman sen takaisinmaksuun. Nopea kulutusluotto maksetaan yhtä suurissa erissä takaisin, ja nämä sovitaan jo lainaa hakiessa. Nopea joustoluotto taas voidaan maksaa eri suuruisissa erissä riippuen kuukaudesta, ja täten sopii hyvin jos tahdot toisina kuukausina ehkä maksaa vähemmän takaisin kuin toisina.
  • Luoton hintaan voi vaikuttaa muutkin maksut kuin vain korko. Tämän takia kannattaakin tarkistaa mistä lainan hinta muodostuu, ja kuuluuko siihen muita kuluja kuten tilinhoitomaksua tai nostokulua. Nostokulu on näistä se tavallisin ja usein merkittävin rahaerä.

Nämä ovat niitä tärkeitä seikkoja jotka koskettavat lähes jokaista luottoa hakevaa, oli se sitten nopea luotto tai hitaampikin. Pidä siis ne mielessä kun katselet lainoja yläpuolelta. Näiden ja listauksemme avulla luotamme kuitenkin että tulet löytämään itsellesi sopivan näppärän luoton, johon tulet varmasti olemaan tyytyväinen.