Lainaa Ilman Vakuuksia (2022) – Top 5 Lainat

Kun haluat hakea lainaa ilman vakuuksia, ei nettiä parempaa paikkaa oikein ole vuonna 2018. Netissä tarjottavat lainat ovat lähes aina vakuudettomia, eikä niihin tarvita takaajia. Voit myös yllättyä kun näet kuinka paljon edullisempia nämä lainat ovat kuin vaikka vain muutama vuosi sitten!

Lainaa heti ilman vakuuksia 2019

Vakuudeton laina tarkoittaa siis käytännössä sitä, että sinun ei tarvitse asettaa vakuuksia kun haet lainaa. Toisin sanoen tämä tarkoittaa siis sitä, että kun haet vakuudetonta lainaa, ei sinun tarvitse tavallaan pantata jotakin arvokasta lainaa saadaksesi, vaan saat sen ilman tälläisiä järjestelyjä.

Vakuuksilla tarkoitetaan yleisesti jotakin arvokasta, joka asetaan lainan vakuudeksi. Jos lainaa ei maksettaisi takaisin, saisi lainan tarjoaja pitää vakuuden itsellään, ja esimerkiksi myydä sen eteenpäin saadakseen rahansa takaisin. Tämä on hyvä asia lainanantajan kannalta, mutta usein varsin työläs homma tehdä varsinkin jos kyseessä on pienempi laina tai vaikka pikavippi.​

Vakuudellisia lainoja on vielä olemassa, ja esimerkiksi asuntolaina ja autolaina ovat vieläkin tälläisiä vaikka sitä ei aina ajatellakkaan. Monet pienet lainat varsinkin netissä ovat kuitenkin nykyään täysin vakuudettomia ja ilman takaajia, joka tekee niiden hausta huomattavasti helpompaa ja erityisesti nopeampaa. Se onkin yksi iso syy sille, miksi nettilainoja voi saada tililleen jo jopa alle puolessa tunnissa. Tämä ei todellakaan onnistuisi jos pitäisi ensiksi alkaa sopia vakuuksista.

Edullinen laina ilman vakuuksia​

Se että haet lainaa ilman vakuuksia tuo kuitenkin usein toisen pulman, nimittäin sen että lainat ilman vakuuksia voivat olla selvästi kalliimpia kuin vakuudelliset lainat. Tämä onkin osa syy sille, miksi verkkolainat ovat järjestään ainakin hieman kalliimpia kuin monet pankkilainat.

Toisaalta erot näiden lainojen välillä voivat jäädä aika pieniksi, kun tiedät mistä hakea sitä edullista lainaa. Edullinen vakuudeton laina on mahdollista saada, mutta todennäköisesti sitä et löydä ensimmäisestä vastaan tulevasta lainapaikasta. Tämän takia suosittelemmekin että tutustut lainavertailuumme joka löytyy tämän artikkelin yläosasta.

Se että haluat saada lainaa ilman takaajia ja vakuuksia ei tarvitse tarkoittaa sitä, että lainan pitäisi kuitenkin olla niin kovin kallis. Halpaakin lainaa on olemassa, ja vertailumme avulla on todennäköisyytesi sellainen itsellesi sopiva halpa laina löytää mahdollisimman helposti ja nopeasti.​

Listalta löydät myös edullisia kulutusluottoja ja pikalainoja, joten haitpa sitten nopeaa vippiä tai isompaa joustoluottoa ilman vakuuksia, on listallamme jotakin jokaiselle, tarpeeseen katsomatta!​