Lainaa Ilman Liitteitä Tai Tuloja (2022)

Työttömillä tai opiskelijoilla voi joskus olla vaikeuksia hakea lainaa, sillä monet lainapaikat vaativat liitteitä ja tulotositteita lainan saamiseksi. Joistakin paikosta on mahdollista kuitenkin hakea myös pieniä lainoja ilman liitteitä, joka helpottaa lainan saantia todella paljon tilanteissa jossa omat tulotiedot eivät ehkä ole parhaalla tolalla. Lainaa ilman tuloja voikin saada seuraavista paikoista:

Lainaa ilman säännöllisiä tuloja

Vaikka nettilainoja onkin helppo nykyään hakea, vaativat lähes jokainen lainapaikka yhtä asiaa ennen kuin he lainaa myöntävät. Tämä kulkee monella nimellä, mutta käsittää yleensä liitteen josta selviää hakijan tulotilanne. Yleisimpiä liitteitä ovatkin palkkakuitit tai eläketuloista kertova tosite. Kuitenkin ilman säännöllisiä tuloja on näitä aika vaikea esittää ja usein estävät lainan saamisen.

Kun halutaankin saada lainaa ilman työtuloja, voi lainan saamista edistää todella paljon se että se haetaan paikasta mistä voi hakea ja saada lainaa ilman liitteitä. Näitä ei kauhean montaa ole, ja lainasummat ovat usein selvästi rajatumpia kuin jos haettaisiin liitteiden kanssa lainaa. Kuitenkin mahdollista on täten saada pieni pikalaina ilman liitteitä niin halutessaan.

Pikalaina ilman liitteitä 2018

Nämä lainat mitä voi saada ilman liitteitä ovat useimmiten pikavippejä tai pikalainoja, ja niiden lainasummat ovat rajattuna alle 500 euroon. Onneksi varsinkin osalle niistä on mahdollista saada myös pidempi vuoden maksuaika, joka tarkoittaa että on mahdollista maksaa ne takaisin ilman säännöllisiä tulojakin, kunhan osaa laittaa rahaa sivuun tai jos jo omaa säästöjä joita voi lainan maksuun käyttää.

Usein isoin ongelma kun halutaan saada pikavippi ilman liitteitä on se, että mistä sitten saadaan rahat lainan takaisinmaksuun. Se että joku tarjoaa lainaa ilman työpaikkaa, ei tarkoita että sitä välttämättä olisi niin fiksua kuitenkaan hakea!​

Mahdollista on kuitenkin tietenkin myös se, että vaikka haluaa hakea lainaa ilman työtuloja, että löytyy muita keinoja tai säästöjä maksaa vippi takaisin, jolloin voi kuitenkin olla vaikeaa hakea lainaa liitteiden kanssa. Tällöin onkin erityisen näppärää jos voi hakea pienen vipin ilman liitteitä, ja olla murehtimatta kuitenkin pahemmin sen takaisinmaksusta.

Huomioitavaa on kuitenkin se, että vaikka kyseessä olisikin pikalaina ilman liitteitä, ei se tarkoita etteikö luottotietoja tarkistettaisi. Ne tarkistetaa nykyään aina, ja vaikka mahdollista olisikin hakea laina ilman liitteitä, ei sitä saa jos maksuhäiriömerkintä on tullut kerättyä.

Nämä lainat mahdollistavatkin usein lainan saamisen luottotietonsa säilyttäneille opiskelijoille ja työttömille, mutta aina ne eivät pelasta lainan saanti mahdollisuuksia. Ole myöskin erityisen tarkkana näitä hakiessasi, sillä laina ilman säännöllisiä tuloja on tietenkin vaikeampi maksaa takaisin ja sen kanssa pitääkin olla erityisen huolellinen että ongelmia ei tule.​