Laina Ilman Korkoa – Paras Ilmainen Laina 2022

Kun tahdot saada lainan ilman korkoa, on tärkeää tietää mistä niitä voi oikein saada. Todellakaan jokainen lainapaikka ei tälläisiä lainoja tarjoa, vaan ne ovat saatavilla vain muutamasta valitusta paikasta. Tässä onkin listattuna ilmaiset lainat vuonna 2019. Katso lista ja hae oma ilmainen laina jo tänään!

Laina ilman korkoa ja kuluja 2019

Mahdollisuus saada lainaa ilman korkoa on harvinaisuus, mutta muutamat lainapaikat ovat tarjonneet näitä jo muutaman vuoden ajan. Nämä tarjoukset voi käyttää vain kerran per lainapaikka, ja täten ovatkin avoinna vain uusille asiakkaille. Jos siis olet joskus näitä lainamestoista jo pikavippiä tai muuta lainaa hakenut, et voi enään käyttää hyödyksesi näitä ilmaisia lainatarjouksia.

Jos kuitenkaan et ole vanha asiakas, ovat nämä tarjoukset käytössä lähes kaikille. Isoin este voi olla ikäraja, joka on useimmissa näistä paikoista 20 vuotta. Laina ilman korkoa 18v lainaajana on mahdollista saada mm. Blue Financesta, mutta tarjonta on selvästi rajoitetumpi kuin se on muutamaa vuotta vanhemmalla lainaajalla. Sama rajoitus pätee nykyään myös 19v lainojen kohdalla.​

Ilmainen ensinosto lainalle

Nämä lainatarjoukset pätevät vain ensimmäistä hakemaasi lainaa kohti, ja usein rajoittuvat myös ensimmäiseen nostoon. Tämän takia näitä hakiessa kannattaakin pohtia tarkkaan paljonko sitä ilmaista lainaa haluaa. Periaatteessa mahdollista olisi nostaa varuilta vaikka se suurin mahdollinen summa, kunhan varmistaa että rahat ovat tallessa kun on aika maksaa laina takaisin. Ylimääräisiä kulujahan tästä ei tässä tapauksessa tulisi, joskin jos on taipumus laittaa tilillä lojuvia rahoja kiertoon, voi tämä vaikeuttaa näiden vippien takaisinmaksua ja olla täten huono ratkaisu.

Todella tärkeää näitä kuluttomia lainoja ottaessa onkin varmistaa se, että kun eräpäivä koittaa, sinulle on ne rahat käytössä joilla maksaa tämä laina takaisin. Näitä ei nimittäin voi maksaa osamaksulla, vaan koko lainasumma pitää maksaa takaisin kerralla 30 päivän sisällä useimmissa tapauksissa. Jos näin ei tee, ei laina ole enään ilmainen vaan joudut maksamaan siitä kaikki normaalit kustannukset ja hinnat, joten tämä voi pahimmassa tapauksessa tulla todellakin kalliiksi.

Varmista siis aina huolella kun haet näitä lainoja, että pystyt ne myös maksamaan takaisin eräpäivään mennessä.​

Ilmainen laina ilman nostokuluja 2018

Oikein käytettynä nämä lainat ovat kuitenkin sitä parhaimmistoa mitä netissä on tarjolla, mutta väärin käytettynä siis voivat tulla kuitenkin jopa todella kalliiksi. Tämän takia suosittelemmekin ottamaan näitä lainoja harkiten, eikä antaa ilmaisen rahan sokaista. Parhaimmillaan nämä kuluttomat ensilainat ovatkin useimmiten kun tiedät saavasi rahat niiden maksuun joku tuleva päivä, esimerkiksi palkan tai vaikka veronpalautuksen muodossa.

Jos lainaa hakiessa pohdit vielä mistä ihmeestä tulet saamaan rahat sen maksuun, kannattaa vakaasti harkita että olisiko kuitenkin parempi jättää tämä laina nostamatta. Lainaa harkiten, vaikka ilmainen laina voi joskus tuntua niin houkuttelevalta että harkintakyky voi hieman sumentua.​