Halvin Nettilaina (2022) – Top 5 Nettilainat

Mikä on se halvin tai paras nettilaina vuonna 2019? Tähän kysymykseen olemme lähteneet keräämään vastausta tämän lainavertailun avulla, ja koonneet siihen kaikki halvat ja laadukkaat nettilainat mitä tarjolla on. Katso suosikkimme ja laajempikin lista alta, ja nappaa oma lainasi vaikka jo tänään!

Kaikki nettilainat 2019

Jokainen joka hakee lainaa netistä hakee sitä parasta lainaa itselleen. Kukapa meistä nyt ottaisi huonomman lainan, jos kerran parempaakin olisi tarjolla?

Nykyään voi kuitenkin monesti olla isoimpana haasteena se, että niitä nettilainoja on tarjolla todella monia. Kaikki nettilainat jos meinaa lävitse käydä, niin siihen saa alkaa jo varata enemmänkin aikaa. Tämän takia varmasti tämän kaltaisten lainavertailujen suosio on noussut, ja se on myös osasyy miksi tämän olemme laatineet. On nimittäin aika vaikeaa löytää halpa nettilaina itse, vaan järkevintä on katsella vertailuja ja sitä kautta hakea se sopivin laina itselle.​

Halvimmat nettilainat

Halvimmat lainat mitä netissä on tarjolla ovat pääsääntöisesti suurempia kulutusluottoja tai pankkilainoja jos tarkastellaan vain lainan korkoa. Tietenkin euromääräisesti pienet vipit tulevat halvemmiksi kuin isot lainat, vaikka niiden korkotasot ja muut kulut voivat olla selvästi korkeammat kuin vaikka kulutusluotoissa.

Eräs haaste on kuitenkin se, että lainan hinta ja sen helppous ovat usein selvässä yhteydessä, ja niinpäin kuin sen ei toivoisi olevan. Halvin nettilaina on usein myös eräs vaikeimmin saatavista, ja täten osa lainaajista ei voikkaan suoraan hakea vain sitä edullisinta lainaa. Tosin viisaalla valinnalla voi saada melkein yhtä edullisen nettilainat toisesta paikasta, jonka takia olemme myöskin listanneet useamman vaihtoehdon tässä lainavertailussa.​ Tiedämme nimittäin että aina se halvin laina ei välttämättä ole se paras nettilaina.

Paras nettilaina 2018

Mikä sitten on se paras nettilaina? Toivoimme kovasti että voisimme suoraan sen sinulle kertoa, mutta totuus on se että se mikä on toiselle se paras vippi voi toisella olla täysin sopimaton. Parhaan lainan löytämiseen pitääkin ottaa huomioon se tarve ja konteksti, eli minkälaista lainaa sinä tarvitset ja millaisilla ehdoilla. Esimerkiksi ikäraja tai maksuaika voi rajoittaa sinulle sopivia lainoja paljon, jonka takia paras laina voi olla eri kuin jollakin toisella lainaajalla.

Tätä ongelmaa ratkaiseeksemme olemme yrittäneet listallemme kerätä lainoja jotka soveltuvat eri tilanteisiin, ollen kuitenkin laadukkkaita ja mieluusti vielä halpoja nettilainoja. Aina se halvin nettilaina ei kuitenkaan ole se paras, vaan joku hieman kalliimpi mutta muilta ehdoiltaan paremmin sopiva voi olla pienen lisähinnan väärti. Usein nimittäin erot halvimman ja muuten edullisen lainan välillä voivat olla hyvinkin pienet, jonka takia hintaa ei kannata täysin suoraan tuijottaa.

Suosittelemmekin katselemaan listaamiamme lainoja yläpuolelta, ja pitämään mielessä millaista lainaa sinä oikein haluaisit saada. Ei ole olemassa vääränlaisia haluja, vaan kannattaa ottaa mieluusti sellainen pikalaina tai vaikka joustoluotto joka sopii juuri sinulle. Ehkä haluat pidemmän maksuajan, tai maksaa mielummin lainan nopeasti takaisin. Tai nostaa lainan osissa, tai ehkä kerralla?

Oli ideasi hyvästä lainasta mikä tahansa, katso vertailu yltä ja löydä itsellesi parhaiten sopiva halpa nettilaina sen avulla jo tänään.​