Halpa Laina Heti – Katso Halvin Laina! (2022)

Halpa laina on aina parempi kuin kallis laina, se on selvää. Kysymykseksi herääkin kuitenkin useimmin se, että mistä ihmeestä sitä halpaa lainaa oikein kannattaa hakea? Missä on halvin laina 2018, ja mistä ylipäätänsä löydät edullista lainaa kun sitä helposti haluat. Näihin kysymyksiin halusimme vastata tässä artikkelissa.

Halpa laina heti tilille 2019

Toiset lainapaikat tarjoavat halvempia lainoja kuin toiset, mutta haastenaa on löytää ne edulliset lainat tuolta lainojen merestä. Erilaisia pikavippejä ja joustoluottoja on tarjolla nimittäin nykyään jo melkein 50 erilaista, joten niiden läpikäyminen itse alkaa olla jo kovankin työn takana. Ei olisikaan mitään järkeä että jokainen lainaa kaipaava tätä työtä alkaisi itse tehdä, jonka takia olemme keränneet parhaita lainoja tähän lainavertailuun työtäsi helpottaaksemme.

Ylläolevesta lainavertailusta löydätkin kaikki parhaat lainat 2018 vuodelle, ja niistä olemme parhaamme mukaan keränneet tärkeitä tietoja helposti selattavaan muotoon, jotta löytäisit itsellesi parhaiten sopivan lainan, oli se sitten pikalaina tai kulutusluotto, mahdollisimman nopeasti ja helposti.

Listalta huomaat myös, että hyvän lainan ei tarvitse olla kallis, ja se halpa laina voi myös olla muutenkin erittäin loistava laina verrattuna kalliimpiinkin lainoihin. Lainan hinta ei välttämättä olekkaan suoraan yhteydessä sen laatuun, vaan edullinen laina voi aivan yhtä hyvin pitää sisällään hyvät lainaehdot siinä missä kalliimpikin. Usein jos haluaa sen halvimman lainan voi joutua joistakin asioista joustamaan, mutta erot eivät välttämättä ole kovin suuria.​

Halvin laina ilman vakuuksia

Halvinta lainaa metsästettäessä on hyvä jakaa lainat heti kahteen osaan, vakuudettomiin ja vakuudellisiin lainoihin. Vakuudellisia lainoja saa usein halvemmalla, mutta helppouden ja nopeuden suhteen vakuudettomat lainat voittavat ne sata nolla.

Tässä vertailussa olemmekin tarkastelleet juuri lainoja ilman vakuuksia, ja etsineet mikä on se halvin laina ilman vakuuksia, sillä ne ovat niitä lainoja mitä netistä nykyään haetaan. Tosiasiassa netistä ei oikein enään ole tarjollakaan lainoja joihin tarvitaan vakuuksia, ja takaajiakin pyydetään usein vasta kun ollaan hakemassa yli 10000e lainoja.​

Järjestelemällä listan alhaisimman koron mukaan saat selville samalla helposti mikä on se halvin laina 2018. Vaikka joskus se halvin laina ei välttämättä ole muilta ehdoilta se sinulle paras laina, niin siitä on ainakin hyvä lähteä tarkastelua tekemään. Miten muut lainat eroavat tästä, ja onko jokin toinen halpa pikalaina ehkä parempi muuten kuin tämä halvin? Näitä kysymyksiä voit sitten lähteä selvittämään, mutta usein on hyvä kun tietää pohjalla ainakin sen, että miten kallis korko siinä halvimmassa lainassa oikein on.