Vivus Kokemuksia 2021 – Nopea pikavippi helposti

Vivus on tällä hetkellä ehkä se suosituin lyhytkestoisia pikavippejä tarjoavista yrityksistä, joiden kautta on mahdollista saada vippiä heti ja vielä helposti.

Sen suosiota ei varmasti ole myöskään haitannut se, että se tarjoaa ensimmäisen lainan täysin ilmaiseksi 30 päivän maksuajalla uusille asiakkaille, joka tekee sen kokeilemisesta hyvin helppoa ja edullista.

Vivus on auki 20 vuotta tai sitä vanhemmille suomalaisille, jokaisena päivänä ja hakemuksia voi jättää kellon ympäri.​

Vivuksen tarjonta eroaa jonkin verran uusien asiakkaiden ja jonkin lainan ottaneiden välillä, josta seuraavaksi tarkemmin.

Vivuksen lainat uusille asiakkaille​

Vivus on vähentänyt omaa riskiään rajoittamalla uusien asiakkaiden lainat alle 400 euron summiin.

Vastineeksi tästä rajoituksesta tarjoaa se sitten tätä ensimmäistä "kokeilulainaa" täysin ilman kuluja, ja täydellä 30 päivän maksuajalla.

Lainata voi toki alle 4​00 euroakin, ja maksaa laina takaisin nopeammin kuin 30 päivässä.

Vivus kokemuksia

Varmista kuitenkin että maksat lainan takaisin ajoissa, sillä muuten joudut maksamaan siitä normaalit kulut ja korot. Vippi pitää maksaa takaisin myös 1 erässä, eli osamaksu ei ole täällä mahdollista.

Jos kaipaat tätä suurempaa ensilainaajatarjousta, niin niitä löytyy vain Suomilimiitistä ja Bluefinancelta tällä hetkellä.​

Vivuksen pikavipit vanhoille asiakkaille​

Kun ilmainen ensilaina on maksettu takaisin, aukeaa ovat koko Vivuksen lainatarjontaan.

Nyt pikavippiä voi hakea jopa 2010 euroon asti, mutta maksuaika on kuitenkin edelleen vain maksimissaan 30 päivää, jonka takia harvempi ehkä tätä koko summaa lainaa hakee.​

30 päivän maksuajalla takaisinmaksettavaksi tulee noin 21 % kuluja lainatusta summasta. Esimerkiksi siis 1000 euron lainasta on maksettava takaisin yhteensä 1210 euroa 30 päivän kuluttua.

Hinnaltaan nämä lainat ovat siis sellaista keskikastia, mutta helppoudensa puolesta sieltä paremmasta päästä.​

Vanhat asiakkaat saavat myös mahdollisuuden avata eräänlaisen luottotilin Vivukselle, josta voi sitten tehdä nostoja osissa rajaan saakka.

Esimerkiksi jos luottoa on 2000 euroa, voidaan nostaa nyt 500 euroa ja vaikka sama summa viikon kuluttua.

Tässä täytyy kuitenkin olla tietoinen siitä, että lainan eräpäivä määräytyy ensimmäisen noston mukaan, eikä siirry vaikka tehtäisiin myöhemmin nostoja.

Esimerkin tilanteessa siis pitäisi maksaa koko summa (1000€) 30 päivän kuluttua siitä kun ensimmäinen nosto tehtiin.

Myöhemmät nostot eivät anna lisää maksuaikaa tai siten siirrä eräpäivää eteenpäin.​

Vivus

Vivus kokemuksia

Vivus kokemukset ovat keskimäärin positiivisia, enemmän kuin monella muulla tarkastelemallamme yrityksellä.

Negatiiviset kokemukset vaikuttavatkin tulleen eniten yleisesti pikavippejä vastustavilta, ja itse palvelun toimivuudesta valitetaan todella vähän.

Valitusta se saa myös siitä, että jos lainaa ei maksa takaisin sovitussa ajassa, voi sen kustannukset nousta nopeasti sakkojen jälkeen suureksi. Kuitenkin toivon kovasti, että kaikki lainaa täältä tai muualta hakevat varmistavat kykynsä maksaa se takaisin sovitussa ajassa.

Tässä muutamia vastaan tulleita VIvus kokemuksia:​

Itse otan lainani aina Vivukselta, koska se on edullsin pikavippifirma. Rahat olen saanut nopeasti tililleni, laskun sähköpostiin ja takaisin olen maksanut velkani tarkalleen eräivänä. Hyvin on mennyt.

19+10
Suomi24 keskustelu

No jos et MISTÄÄN saa, niin voin kokemuksesta kertoa, että vivus on luotettava. Otin kerran hädässä 100€ vipin reilu viikolle ennen palkkapäivää ja ensimmäisen vipin sai korotta. Maksoin siis sen saman 100€ takaisin heti viikon päästä.

Vierailija
vauva.fi keskustelu

On oman kokemukseni mukaan luotettava. Siitä on jo muutama vuosi, kun otin sieltä pari kertaa lainaa. Pikavipit ovat sellaisille ihan ok, jotka tietävät takuu varmasti kykenevänsä maksamaan takaisin. Muille en suosittele, maksuhäiriöt ovat hyvin todennäköusiä niille, joilla ei ole varmuutta taloudessaan. Pikavippiä ei pidä ottaa sillä mielellä, että "nyt tähän hätään otan, mutta en tiedä miten maksan sen, mutta se on sen ajan murhe".

Vierailija
vauva.fi keskustelu

Lainan hakeminen

Ilmaisen ensilainan saa haettua helposti osoitteesta Vivus.fi, josta täyttämällä lyhyen hakemuksen saa päätöksen todella nopeasti klo 7 - 23 välisenä aikana.

Rahat myös siirretään samaisella ajanjaksolla nopeasti kun päätös on annettu hyväksyvästi.​

Seuraavia lainoja voi sitten hakea vapaamminen netistä tai kännykän kautta, ja se on entistä helpompaa.

Helppouden suhteen Vivuksen käyttäminen onkin sieltä kärkipäästä.​

Yhteenveto & Arvostelu

Vivus on erinomainen paikka jos haetaan lyhytkestoista pikavippiä, ja varsinkin sen erinomainen ensilainatarjous kannattaa käyttää jos ei ole vielä Vivuksen asiakas.

Se kannattaako uusia lainoja ottaa riippuu sitten omista tarpeista. Vivus on helppo tapa saada lainaa hetkelliseen tarpeeseen helposti ja kohtuu hinnoilla, mutta jos tarvitsee pidempää maksuaikaa, joutuu kääntymään muualle.

Pienen miinuksen voi antaa myös siitä, että uudet lainaajat voivat saada enintään 400 euroa lainaa. Mutta tämä on pieni ongelma kokonaisuudessa, jonka takia Vivus saakin korkean arvosanan meiltä ja toivottavasti ymmärrettävin syin.​

Kokonaisarvosana