Komplett Bank Kokemuksia ja Lainat 2021

Komplett Bank on eräs uusimmista Suomeen rantautuneita pikavippipaikkoja. 

Se on tunnettu sen kotimaassa Norjassa, mutta Suomessa se aloitti toimintansa vasta 2017. Alku lähti kuitenkin nopeasti käyntiin, ja kiitos laajan mainostamisen on sillä ollut jo tuhansia käyttäjiä.​

Komplett Bank

Komplett Bankin lainatarjonta

Komplett Bank ei tarjoa perinteisiä pikavippejä laisinkaan, vaan se on panostanut vain luottoihin, tarkemmin sanoen joustoluoton tarjoamiseen.

Lisäksi kaikkein pienimmät lainat ovat poissa, sillä luottoa voi hakea 1000 - 50000 euroa palvelun kautta. Toisaalta koska luottotiliä ei ole pakko käyttää kokonaan, voi pienempää lainaakin hakeva hakea vaikka 1000 € luottotiliä, ja käyttää siitä sitten vain osan.

Kun kyseessä on luottotili, maksat kuluja vain siitä osasta minkä olet itsellesi käyttöön nostanut.​

Komplett Bankin joustoluotto toimii siten, että sinun tarvitsee lyhentää lainasta vain minimissään kuukauden aikana syntyneet kustannukset. Velkasi ei siis saa kasvaa, mutta sitä ei ole periaatteessa pakko edes lyhentää. Riittää kun korvaa muodostuneet kustannukset edelliseltä kuulta.

Komplett Bankin joustoluotto onkin luotto isolla joustolla, ja ne keille joustavuus maksuajoissa on erityisen tärkeä pitävät varmasti sen tarjonnasta.

Hinta ja hinnoittelu

Miinusta Komplett Bankille voisi antaa sen hinnoittelusta, joka on hieman turhankin monimutkainen.

Lainan kokonaiskustannukset syntyvät nimittäin 3 eri osasta, joiden määrää on vaikea arvioida etukäteen.

Lainan korko voi olla 4,9 - 20 % välillä riippuen hakijan tilanteesta.

Lainasta veloitettava avausmaksu taas on 45 -195 €, riippuen lainan suuruudesta. Miten tämä menee eri summilla, sitä ei kuitenkaan kerrota.

Tilinhoitomaksuna veloitetaan vielä 5 € per kuukausi niin kauan kuin avointa velkaa on.

Komplett Bankin kokonaishintaa onkin hyvin vaikea arvoida ( ellei jopa mahdotonta). Sen antamat esimerkit antavat kuitenkin hyvin kilpailukykyiset arvot, joissa todellinen vuosikorko on selvästi alhaisempi kuin monilla sen kilpailijoista.

Komplett Bank kertoo sivuillaan seuraavan esimerkin:​

*Todellinen vuosikorko on 14,9 %, kun lainasumma on 10 000 €, takaisinmaksuaikana viisi vuotta, tilinhoitopalkkio 5 €/kk, avausmaksu 95 € ja korko 12,6 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 13 958 €, eli 233 €/kk, 60 kuukauden ajan.

Kannattaa myös huomata, että tämän lainan korko riippuu käytössä olevasta Euribor -korosta, joten se voi muuttua laina-ajan aikana jos tämä korkotaso muuttuu.

Kuinka hakea luottotili

Komplett Bank kokemuksia

Luottotilin saa avattua helposti Komplett Bankin verkkosivujen kautta. Täytät vain nopean lainahakemuksen, ja varmistat henkilöllisyytesi verkkopankkitunnusten avulla.

Kun tämä on hoidettu, saat virallisen ja sitovan lainatarjouksen sähköpostiisi. Voit vielä hyväksyä sen, tai jättää sen käyttämättä.

Mikäli haet alle 2500 euron lainaa, tarvitsee sinun lähettää Komplett Bankille palkkakuitti tai muu vastaava todiste tuloistasi.

Mikäli haluat tätä suurempaa lainaa, voidaan sinulta pyytää muitakin tositteita tuloihisi liittyen.

Kun saat tarjoukset, on siinä myös tarkemmat ohjeet näiden asioiden suhteen.​

Mikä on ikäraja?

Edullisemman hinnan vastapainoksi Komplett Bank vaatii lainaajilta hieman korkeampaa ikää kuin monet muut firmat. Tällä hetkellä lainaajilta vaaditaan 23 vuoden ikää.

Mitens vakuuksien ja takaajien kanssa?

Komplett Bank on panostanut tarjoamaan vakuudettomia lainoja, joten se ei myöskään koskaan vaadi tai edes kysy vakuuksia tai takaajia lainan saannin edellytyksenä.

Kuitenkin luottotiedot pitää olla kunnossa, ja maksuhäiriömerkinnät estävät lainan saamisen.​

Komplett Bank kokemuksia

Suurimmat valitukset Komplett Bank kokemuksia lukiessa liittyvät sen tiukkoihin lainaehtoihin.

Suurin osa valituksista liittyykin siihen, että halutunlaista lainaa ei ole Komplett Bankista saatu, vaan tarjouksesa on annettu pienempiä summia kuin olisi toivottu.

Jos lainaa kuitenkin saa, toimii kaikki ilmeisen hyvin niin kuin on sovittu. Kuitenkin koska lainat ovat edullisempia, on niiden saaminenkin kuitenkin vaikeampaa.​

Komplett Bank Yhteystiedot & Asiakaspalvelu

Yrityksen suomenkielinen asiakaspalvelu on auki, ja palvelee suomalaisia arkisin maanantaista - perjantaihin 09.00 -16.00

Puhelimitse yhteyttä voi ottaa numerosta 09 42452288 tai sitten sivustojen kautta tekstin kautta.​