Bigbank Kokemuksia & Arvostelu 2021

Bigbank on jo 25 vuotta pankkina Virossa toiminut pankki, joka tarjoaa nykyään myös suomalaisille edullisia kulutusluottoja ja suurempia lainoja.

Pieniä lainoja hakevien pitää kuitenkin kääntyä muualle, sillä Bigbankin kautta lainaa täytyy hakea vähintään 2000 euroa.

Se on kuitenkin hyvinkin edullinen lainaaja, joskin hieman tiukempi lainan myöntäjä kuin jotkut toiset firmat.

BigBank

Bigbankin lainat

Bigbankin kautta voi hakea lainaa 2000 eurosta jopa 40000 euroon asti.

Hyvä on kuitenkin huomata, että yli 10000 euron lainoja ei voi saada yksin, vaan silloin on kerrottava lainalle kumppani eli ts. takaaja.

Tätä pienemmät lainat voi kuitenkin saada ilman takaajia. Vakuuksia ei koskaan lainoihin kysellä.

Maksuaikaa taas lainalle voi saada puolesta vuodesta jopa 10 vuodeksi. Sivuilta löytyvän lainalaskurin avulla onkin hyvin helppo arvioida lainan kustannuksia ja kuukausieriä eri suuruisilla lainasummilla ja maksuaikatauluilla.​

Hinnoiltaan lainat ovat edullisia, kuukausikoron ollessa vain noin 9 % ja todellisen vuosikoronkin jäädessä yleensä selvästi alle 20 %.

Kaikille lainoille annetaan myös 60 päivän tyytyväisyystakuu, jonka aikana voi perua lainan ilman ongelmia tai kuluja, maksaen vain lainasumman takaisin ilman korkoja tai kuluja.

Mikä on Bigbank ikäraja

Bigbank vaatii kaikilta lainaajilta vähintään 22 vuoden ikää, joka on hieman korkeampi kuin monilla sen kilpailijoista.

Lainan hakeminen Bigbankista

bigbank kokemuksia

Lainan hakeminen käy helposti nettisivujen kautta vaikka kännykällä.

Kannattaa kuitenkin varautua tulotodistuksen kuten palkkakuitin lähettämiseen, joka voi olla työlästä kännykän avulla.

Hakemuksen täyttää melko ripeästi, ja siinä ei turhia kohtia ole.

Ja kun hakemus on täytetty ja lähetetty, saat lainapäätöksen heti paikalla.​ Ainoa hidaste tähän voi tulla, jos et ole liittänyt tulotositetta hakemuksen mukaan.

Lainatarjouksen voit allekirjoittaa digitaalisesti verkkopankkitunnusten kautta, ja kun olet sen tehnyt, alkaa Bigbank siirtää rahoja sinulle.

Rahat tulevat yleenä saman päivän aikana, joskus todella nopeastikkin riippuen ruuhkasta ja mihin aikaan olet hakemuksen jättänyt.​

Bigbank kokemuksia

Bigbank on nopeasti noussut melko suosituksi lainanantajaksi kiitos sen suurten lainojen ja edullisten summien.

Pankki on ollut pystyssä jo 25 vuoden ajan, ja tuntuu tietävän mitä se tekee.

Ei siis mikään erikoinen asia, että netissä olevat Bigbank kokemukset ovat pääsääntöisesti niin positiiviset.​

Tässä muutamia esimerkkeinä nostettuja Bigbank kokemuksia:

Hain kesällä Bigbankista 6000 euroa, bruttotulot 2200. Kerroin isoimmat lainat ja lainan syyksi pikavippien poismaksu. Soittivat työpaikalle ja varmistivat työsuhteen. Liitteeksi riitti, kun lähetin sähköpostin liitteenä palkkakuitin, jossa näkyi tämän vuoden tulot yhteensä --> eli 6kk ansiot. Työpaikkavarmistuksen/palkkakuitin lähettämisen jälkeen sain paperit kotiin, allekirjoitin ja lähetin. Tästä kolme arkipäivää ja rahat olivat tililläni.


Takaisin maksua varten sain listan, jossa näkyy summat ja eräpäivät, joten mitään laskujakaan ei tule kuukausittain.

Lainuri
Suomi24

Saat sä lainan! Itse otin sieltä 2000 euroa muutama vuosi sitten. Ovat muuten sitten kovia soittelemaan jos maksut myöhästyy. Täällä on moni haukkunut BigBankkia paska firmaksi. Mun mielestä ihan yhtä hyvä/huono kuin nämä muutkin. Tietty tulee ongelmia jos ei maksa lyhennyksiä ajallaan. Lopeta sitten se vippaaminen vai mihin peleihin tarvit tälläisia lainoja? Kannattaa alkaa miettimään että tarviiko näillä koroilla oikeasti rahaa?? Mulla meni tämäkin laina vippien maksuun mitkä sitten luukutin heti uudestaan kun olin tuolla 2000 eurolla saanut maksettua. Tsemppiä oli se sun rahattomuuden syy sitten mikä tahansa.

dfjklsdjf
Suomi24

Hain 2000 ja sainkin. Bruttotulot 2023 euroa. Ilmoitin pikavipit ja laitoin hakemukseen lainan hakemisen syyksi pikavippien poismaksu. Todella hyvin toimi palvelu, niin puhelimitse kuin sähköpostillakin.


11+5
Suomi24