Helppo Pikavippi (2022) – Top 5 Helpoimmat Pikalainat!

Pikavippien yksi isoista ideoista on helppous, mutta tämä ei tarkoita ettäkö kaikki pikavipit olisivat yhtä helppoja saada tai hakea kuin toiset. Tähän artikkeliin olemmekin keränneet hyviä, helppoja ja edullisia pikalainoja vuonna 2019.

Helppo pikavippi 2019

Helppo pikavippi voi terminä tarkoittaa niin pikalainaa jota on helppo hakea, kuin sitten vippiä joka on helppo saada. Koska useimmat vipit ovat nykyään niin helposti haettavia ja hakuprosessit ovat niin samanlaiset monien vippipaikkojen kesken, uskon että tällä termillä tarkoitetaan useimmiten lainoja joita on helppo saada ja jotka myönnetään ehkä hieman löysemmällä seulalla kuin toisia.

Haastena näiden löytämisessä on kuitenkin yleisesti se, että tämä selviää vasta kun hakemus on jätetty ja päätös on kerrottu. Kukaan lainapaikka ei halua mainostaa että he myöntäisivät pikaluottoja helposti, vaan tämä selviää monesti vain kokeilemalla. Mahdollista on myös että omasta tilanteesta riippuen toinen paikka voi myöntää vipin helpommalla kuin toinen, kun taas toisessa tapauksessa tilanne voisi olla toinen.

Esimerkiksi jotkut lainapaikat antavat helpommin lainaa työttömälle tai opiskelijoille kuin toiset, mutta toisista saattaa taas vaikka vanhempi lainaaja saada helpommin ison lainan kuin näistä edellisistä. Eroja voi muodostua myös paljon sen suhteen, millaista lainaa oikein haetaan. Joku 10000 € laina helposti on hyvin eri asia kuin 100e helppo pikalaina.​

Helppo ja nopea vippi

Kun kuitenkin halutaan saada ja löytää helppo vippi, on listalle ohella muutama kikka joiden avulla voi päätellä kuinka kovat kriteerit lainan saannissa on ilman että tarvitsee laittaa hakemusta sisään.

Yksi on ikäraja, sillä mitä korkeampi ikäraja lainapaikalla on, sitä vaikeampi sitä lainaa on myös saada. Tämän takia ikärajan ollessa 18v, on lainan saaminen usein myös helpompaa kuin jos se olisi 23 vuotta. 20 vuotta on se tavallisin, ja se ei siten välttämättä anna tästä niin hyvää viitettä kuin jos raja olisi alhaisempi tai korkeampi.​

Toinen seikka on lainan hinta ja sen korko. Mitä edullisempi laina on kyseessä, sitä vaikeampi sitä on yleensä myös saada.​ Syynä on se, että kun lainasta veloitetaan vähemmän, on myös pahempi asia jos joku jättää sen maksamatta. Tämän takia jos korko on pieni, myös kriteerit lainan saamiseen ovat korkeammat ja tiukemmat.

Kolmas on maksuajan pituus ja muut yleiset ehdot. Jos maksuaikaa saa paljon, mahdollistaa se myös paremmin alhaisen kuukausierän saamisen takaisinmaksuun joka helpottaa samalla lainan saamista.​ Sama lainasumma pidemmällä maksuajalla onkin keskimäärin helpompi saada kuin toisin päin, sillä se tekee helpommaksi maksaa takaisin helppo pikavippi.

Neljäs on lainan suuruus, sillä mitä isompaa lainaa haet, sitä vaikeampi sitä on myös saada. Pienen vipin voi esimerkiksi saada joskus jopa ilman liitteitä, mutta isoa lainaa hakiessa voidaan vaatia jopa viimeisen vuoden verotiedot palkkakuitin lisäksi. Tavallaan siis tarkastelu kovenee lainasumman kasvaessa, joka on kyllä ihan ymmärrettävääkin. ​

Nämä seikat ovat yleispäteviä, mutta eivät aina päde täysin suoraan. Sen takia suosittelemmekin tarkkailemaan yläpuolelta löytyviä suosituksiamme ja vippivertailua helppoa vippiä etsiessäsi. Osa näistä paikoista on nimittäin selvästi helpompia kuin toiset tarjolla olevat pikalainat ja kulutusluotot!