Lainaa Nopeasti (2022) – Top 5 Nopeat Lainat!

Paras ja nopein keino saada lainaa nopeasti 2019 vuonna on hakea sitä netistä. Nettilainojen tarjonta on parempi kuin koskaan aikaisemmin, lainojen hintojen tullessa alas ja tarjonnan kasvaessa. Kun haluat löytää parhaan nopean lainan, katso lainasuosituksemme ja vertailu alta, ja nappaa oma edullinen ja sopiva laina vaikka jo tänään!

Lainaa nopeasti 2019

Nopein keino saada lainaa on tänäpäivänä hakea sitä netistä, ainakin jos ei lasketa kavereita mukaan. Tosin aika harva voi saada kavereiltakaan niin nopeasti lainaa kuin sitä verkosta saa, ainakin jos puhutaan vähänkään isommasta lainasta.

On totta että nettilainojen etuina on jo pidempäänkin pidetty juuri nopeutta ja helppoutta, mutta niiden vastapainona pitkään on ollut isona miinuksena lainojen hinta. Netistä haettavat lainat ovat olleet pitkään niin kalliita, että niitä ei viitti hakea vaikka haluttaisiinkin saada nopea laina.

Tilanne on nykyään kuitenkin selvästi parempi kuin aikaisemmin, ja vaikka osa lainoista on vielä aika kalliita, on joukossa myös monia edullisia ja laadukkaita lainoja.​ Vertailu kuitenkin kannattaa, sillä toiset lainat ja vipit ovat nykyään selvästi halvempia kuin toiset, mutta niiden halpojen lainojen löytäminen ei aina käy kuitenkaan ihan niin helposti kuin toivoisi.

Nopea laina heti tilille

Kuinka nopeasti sitten voi netistä saada lainaa tililleen? Aika tietenkin riippuu hieman lainapaikasta sekä omasta tuurista, mutta oikein mahdollista on saada useammastakin lainapalvelusta laadukasta lainaa tililleen jo alle puolessa tunnissa. Joskus laina voi tulla tätäkin nopeammin, mutta useista paikoista rahojen pitäisi saapua viimeistään 30 minuutin sisällä hakemuksen jättämisestä.

Tämä ei kuitenkaan aina päde näin suoraan, sillä myös lainan koko ja muut seikat vaikuttavat siihen kuinka nopeasti lainaa voi saada. Esimerkiksi 10000 euron lainan saanti kestää yleensä hieman kauemmin kuin 200 euron vipin, ja täten isoja lainoja hakiessa kannattaakin varata hieman enemmän aikaa. Pientä pikalainaa voi kuitenkin saada todella nopeasti, ja ne ovatkin suosituimpia lainoja mitä netistä vuonna 2018 haetaan varmasti osaltaan juuri tästä syystä.

Kun siis tahdot saada lainaa nopeasti, oli se sitten nopea pikalaina tai vaikka kulutusluotto, suosittelemme katsomaan yllä listaamiamme lainapaikkoja ja katsomaan mikä niistä olisi paras juuri sinulle. Kun haluat nopean lainan, ovat toiset paikat parempia kuin toiset, joskin totta on että suurimmasta osasta vippimestoja pikavippi tulee tilillesi todella nopeasti, tai ainakin riittävän nopeasti.​