Halpa Laina Netistä (2022) – Katso Lainavertailu!

Halpaa lainaa etsitään paljon, sillä se on sellainen seikka jonka kaikki lainaa etsivät tietävät olevan tärkeää. Miksi kukaan haluaisikaan maksaa turhaan liikaa lainasta, jos se voi kerran saada halvemmallakin?

Senpä takia olemmekin keränneet tähän lainavertailuun kaikkein edullisisimpia lainoja vuonna 2019. Olemme ottaneet mukaan niin isompia kuin pienempiä lainoja, sekä lainoja erilaisilla ehdoilla ja maksuajoilla!​

Halpa laina netistä 2019

Monenlaiset ehdot eri nettilainojen välillä ovat tasoittuneet melko paljon viimeisten vuosien aikana, mutta lainojen hinnoissa on ehkä ne suurimmat erot lainapaikkojen välillä. Toinen merkittävä ero tulee lainojen tyypeistä, sillä esimerkiksi pikaluotto ja joustoluotto usein eroavat toisistaan merkittävästi. 

Kuitenkin samankinlaista lainaa tarjoavien firmojen välillä voi olla todella isoja eroja korkotasossa ja hinnoissa. Kun siis tahdot saada halpaa lainaa netistä, niin lainojen vertailu ja kilpailutus on todella tärkeää, jos haluaa saada sen parhaan tarjouksen.

Hyvä on kuitenkin hokata, että aina se halvin laina ei ole sinulle se paras. Joissakin tilanteissa on ihan fiksua maksaa vähän enemmän lainasta, joka muilta ominaisuuksilta on sinulle paremmin soveltuva. Toisaalta taas halpoja lainoja on usein myös selvästi vaikeampi saada, joten sen takia varsinkin suurta lainaa pienellä korolla voi olla vaikea saada nuorempana tai jos tulot ovat pienet.​

halpa laina netistä

Senpä takia jos yhtään epäilyttää oma kyky saada helposti lainaa netistä, niin suosittelemme käyttämään edullisen lainan etsinnässä listaamiamme lainojen kilpailutuspalveluja. Niissä jätät vain yhden hakemuksen, jonka tämä palvelu sitten toimittaa eteenpäin jopa 20 eri lainojentarjoajalle. 

Tämän ansiosta sinun ei sitten tarvitse itse alkaa täyttää useampia hakemuksia, ja sinun on myös usein helpoin löytää se halvin laina nopeasti. Alat nimittäin nopeasti saamaan yleensä lainatarjouksia suoraan sähköpostiisi, ja voit sitten ajan kanssa tai vaikka aika nopeastikkin valita niistä joko sen edullisimman tai muuten parhaan lainan.​

Aina voit kuitenkin valita suoraan sopivan oloisen lainapaikan listaltamme, ja laittaa hakemuksen sinne suoraankin. Tämä on usein hieman nopeampi tapa, ja varsinkin jos haet pientä lainaa niin säästöt voivat jäädä kilpailutuksessa kuitenkin pieneksi. Lisäksi pieni pikavippi on usein melko helppo saada, oli se sitten sieltä halvemmasta päästä tai hieman kalliimpikin.

Senpä takia halpa pikalaina on mahdollista hakea myös itse, ja mitä pienemmästä lainasta on kyse, sitä helpommin se myös onnistuu mm. tämän vertailun avulla.

Jos kuitenkin etsit edullisinta 10000 euron lainaa, suosittelemme vahvasti sen kilpailuttamaan! Tällöin erot hinnoissa ja tarjouksissa voivat olla jo todella merkittäviä, jonka lisäksi voit tarjouksia pyytäessä usein ehdottaa sille muitakin ehtoja kuten laina-aikaa tarkemmin kuin jos hakisit sitä lainaa suoraan lainapalvelun kautta.​