• You are here:
  • Home »

Lainaa Heti Tilille 24h (2022)

Kun tahdot saada lainaa heti,  on usein helpointa ja nopeinta hakea sitä netin kautta. Nettilainoja on tarjolla monenlaiseen tarpeeseen, ja ennen kaikkea niitä on mahdollista saada nykyään vuonna 2019 jopa reilusti alle tunnissa suoraan omalle pankkitilille.

Tässä onkin listattuna muutamia parhaita lainapaikkoja, kun haluat saada lainaa heti tilille nopeasti!​

Lainaa heti 2019

Ihan sillä tasolla ei vielä sentään olla, että lainaa voisi oikeasti saada täysin heti tai reaaliaikaisesti. Kuitenkin nopeus on jo sitä luokkaa, että voidaan puhua jo melkein tämän tasoisesta vauhdista. On nimittäin mahdollista saada halpaa lainaa netistä tililleen jopa 15 - 30 minuutissa, ja vielä useammastakin paikasta. Ja tämä pätee monessa paikassa myös kun haetaan lainaa viikonloppuna!

lainaa heti 2018

Nopeiten lainaa voit saada kun haet sitä firmoista joissa on käytössä koneellinen lainahakemusten käsittely. Tämän ansiosta hakemus siis voidaan käsitellä heti kun se on jätetty, ja lainatarjous ja -päätös antaa saman tien. Tämä on usein myös mukavampaa lainaajan kannalta, kun saa tietää saman tien tuleeko sitä lainaa saamaan vai ei.

Tämä systeemi on käytössä nykyään 2019 ehkä noin 10 % lainapaikoista, mutta vaikka sitä ei olisi tarjolla, voi kuitenkin saada lainaa nopeasti ilman sitäkin. Tämä nimittäin siksi, että useammat lainapalvelut pitävät henkilöstöä hommissa 24/7, ja tämän ansiosta lainahakemus voidaan tarkistaa ja käsitellä todella nopeasti myös käsin.

Monesti lainapäätöksen saakin myös näissä tapauksissa jo vartin sisällä, joten odottelu jää usein hyvinkin lyhyeksi. Jos siis ei ole tarve saada aivan lainaa heti, niin tämäkään vaihtoehto ei pahemmin lainan saantia hidasta​. Kuitenkin joitakin suuria lainoja voi joutua odottamaan hieman kauemmin, ja varsinkin jos puhutaan yli 10000e lainasta, niin alkaa olla aika tavallista että rahat saa sitten 24h tunnin sisällä, joka voi tarkoittaa pienoista odottelua.

Edullisin laina heti

Laina heti tilille 24h

Nopeus ei ole kuitenkaan todellakaan aina se tärkein asia, vaan myös mm. lainan hintaa seurataan tarkoin kun mietitään mistä voitaisiin hakea lainaa. Tämän tapaisissa lainavertailuissa annamme myös korkean painoarvon lainan korolle, sillä varsinkin kun haetaan suurempaa lainaa, alkaa korkea korko tehdä siitä nopeasti jopa todella kalliin lainan.

Kun halutaan halpaa lainaa, pitää pitää lainan korko matalana. Ja tämä onnistuu helpoiten kun vertailee lainoja, ja sitä olemme halunneet helpottaa myös tämän vertailun avulla.​

Oli kyseessä sitten pikaluotto tai pikavippi, niin korko kannattaa aina katsoa huolella, jonka lisäksi kannattaa varmistaa mistä se lainan hinta oikein muodostuu. Korko ei nimittäin ole aina se ainoa kustannus, vaan lainasta voidaan veloittaa myös mm. nostokuluja tai tilinhoitomaksuja. Hinnastot ovat kuitenkin lähes aina selvästi merkityt, mutta ne kannattaa katsoa lävitse ennen kuin laittaa lainahakemuksen sisään.

Varsinkin kun halutaan lainaa heti tilille, voi helposti hieman hätäillä lainan etsinnässä, jolloin myös joutuu mahdollisesti maksamaan lainasta enemmän. Jos kuitenkin haluaa sen parhaan lainan, tai ainakin halvimman lainan, kannattaa rauhassa katsoa mitä on tarjolla. Tämän lainavertailun avulla tämän prosessin ei tarvitse edes vielä liiaksi aikaa, mutta hätäillä ei siis kannata!​

Pikaluottokeidas.fi auttaa kaikkia vähintään 18-vuotiaita suomalaisia löytämään heidän tarpeisiin parhaan lainan netistä, oli se sitten pikavippi tai jonkinlainen kulutusluotto.

Harvoin joku tietty laina on paras kaikille, vaan useimmiten jokin toinen laina voi olla paljon parempi tietylle henkilölle, kun taas toisella asia voi olla jopa päinvastoin. Koska tarjontaa on nykyään niin paljon, on näiden läpikäyminen itse todella työlästä ja turhauttavaa, jonka takia päätimme koota parhaat vipit ja lainat tälle samalle sivustolle.

Lisäksi olemme laatineet oppaita eri tilanteisiin, joissa voi tarvita hieman erilaisia lainoja kuin mitä muissa tilanteissa ehkä tarvitaan.

Kaikkia sivusto​jemme lainoja voit hakea ilmaiseksi ja netin kautta 24/7. Ja itse lainatarjouksen pyytäminen ei myöskään koskaan sido sinua mihinkään, vaan voit lukea sen rauhassa läpi ja jättää hyväksymättä ilman selittelyjä jos se ei ole mieluinen.

Netistä haettavien lainojen kanssa on myös hyvä muistaa, että voit perua lainan yleensä ainakin 14 päivän sisällä koska tahansa. Tämä kannattaa kuitenkin tarkistaa lainaajan ehdoista vielä tarkemmin, miten asia hoituu heidän kauttaan.​

Mutta tiedämme että moni teistä haluaa jo tietää, mitä lainoja me suosittelemme tällä hetkellä. Joten tässä heti alkuun listaus tämän hetken parhaista netissä tarjottavista lainoista, ja nopeasti niiden ehdot.

Miksi hakea lainaa netistä?

Netistä tapahtuva lainojen hakeminen on melko uusi ilmiö, tai no on se jossakin määrin ollut esillä jo ehkä noin 10 vuoden ajan, mutta kaiken kaikkiaan sitä voidaan pitää vielä aika uutena asiana.

Ja silloin noin 10 vuottakin sitten monesti lainaa haettiin muita keinoja käyttäen kuin suoraan netistä. Esimerkiksi alkuaikojen pikavippejä haettiin monesti kännykällä, koska nettiteknologia oli vielä niin heikkoa mm. oman henkilöllisyyden osoittamisen kanssa.

Nykyään kuitenkin kaikki käy todella näppärästi ja helposti netin kautta, joka osaltaan on iso syy sille, miksi mm. 100e lainaa kannattaa hakea netistä.​ Netin kautta tämä käy nykyään 2019 nimittäin niin helposti, että parhaissa tapauksissa lainarahat voivat olla tililläsi jo vartin tai puolen tunnin sisällä siitä, kun olet lainahakemusta alkanut täyttämään!

Ja pikalainojen s​uhteen on jo melko hidasta, jos lainan saamisessa kestää yli 2 tuntia. Vertaa tätä pankkilainoihin, joita käsitellään yleensä monta päivää.

Toinen iso vetonaula netistä lainanhakemiseen on se, että se on huomattavasti helpompaa kuin pankin kautta.

Lähes kaikki netissä tarjottavat lainat joita sivustollammekin käsitellään ovat vakuudettomia lainoja, eikä niihin tarvitse ilmoittaa takaajia. Lisäksi ne saa ottaa vapaasti omaan käyttöön, kertomatta erikseen mihin rahaa tarvitsee. Monesti esimerkiksi pankista lainaa hakiessa on aina kerrottava, mihin tarkoitukseen nämä rahat haluaa, joka vaikuttaa myös lainan myöntämiseen. Verkossa tätä ei ole.​

Onkin siis monia syitä miksi hakea lainaa netistä, ja tällä sivustolla yritämme näitä asioita mahdollisimman laajasta ja hyvin käsitellä. Sivustomme laajenee koko ajan, joten pidä se silmällä kun etsit hyvää lainaa tai sopivaa vippiä tarpeeseen kuin tarpeeseen.

Lainan vertailuttaminen kannattaa

Sen minkä olemme todella selvästi huomannut tätä sivustoa rakentaessamme on se fakta, että kilpailuttamalla ja vertailemalle lainoja voi säästää TODELLA PALJON RAHAA.

Eroja hinnoissa ja koroissa on nimittäin todella paljon, ja huonosti valittu laina voi tulla pahimmillaan jopa tuplasti tai enemmänkin kalliiksi kuin se sopivin ja edullisin laina. Ja tietenkin mitä suuremmista summista puhutaan, sitä isommiksi nämä erotkin muuttuvat. Ja oikea peluri voi hakea itselleen nykyään jopa korottomia vippejä jos niin haluaa.

Sivustomme iso tarkoitus onkin olla erittäin helppo ja käytännöllinen lainavertailu, jonka kautta kuka tahansa saa helposti nähtyä eri lainojen tärkeimmät tiedot, ja sen jälkeen lukea laajempi arvostelumme kyseisestä paikasta ja jakaa kokemuksia siitä. Senpä takia olemmekin keränneet arvosteluja ja kokemuksia eri lainapaikosta niiden omiin artikkeleihin, ja lisää tulee koko ajan. Tällä hetkellä olemme tehneet seuraavat kirjoitukset:

Lainaajat eivät maksa meille arvosanoista, jonka takia voimme olla mahdollisimman puolueettomia arvosanojemme ja arvostelujemme suhteen. Tarkoituksenamme onkin olla SE sivusto, johon suomalaiset voisivat luottaa ja mennä, kun he etsivät lainaa netistä.

Kuten alussa jo mainitsimme, sivustomme on vielä kasvuvaiheessa, ja lisää kirjoituksia ja juttuja lisäämme tänne mahdollisimman usein. Pidä siis sivusto mielessä myös jatkon kannalta.​

Lainaa Heti Tilille 2019

Olemme halunneet käsitellä sivuillamme ison osan tarjolla olevista netin kautta tarjottavista lainoista, jonka takia emme ole erikoistuneet johonkin tiettyyn lainaan.

Meidän kauttamme voitkin vertailuttaa niin pikavipit, pikalainat kuin vaikka joustoluototkin!​

Koska tiedämme että nämä erilaiset te​rmit eivät ole kaikille selviä, kuten eivät ne olleet meillekkään ennen kuin näihin lainoihin aikoinamme tutustuimme, on hyvä tehdä tälläinen pieni yhteenveto eri lainoista ja niiden termeistä.

Pikavippi on ehkä se tunnetuin netissä tarjottava laina. Sillä tarkoitetaan yleisesti lainoja, jotka nostetaan kerralla ja maksetaan takaisin melko nopealla aikataululle. Pikavipin termiä on ehkä kuitenkin sekoittanut hieman se, että siinä missä nämä piti aikoinaan maksaa takaisin noin kuukauden sisällä, voi nykyään saada vipeille maksuaikaa jopa vuosia, ja helposti vielä 12 kuukautta.​ 6 kuukautta on toinen yleinen maksuaika.

Tämän takia vipin termi on hieman sekava, mutta yleisesti sillä tarkoitetaan juuri tälläistä pienempää lainaa, joka maksetaan takaisin alle vuodessa ja se nostetaan kerralla tilille.

Pikalaina on monesti hyvin vastaava kuin pikavippi, ja termit ovat monesti synonyymejä toisilleeen. Onkin vaikea nähdä kunnon eroja näiden välillä, vaan ero syntyy yleensä markkinoinnista ja mielikuvista. Osalle pikavippi voi sanana olla niin negatiivinen, että pikalaina saa aikaan parempia mielikuvia jonka takia sitä käytetäänkin.

Pikalaina ja -vippi ovat kuitenkin​ lähes aina identisiä lainoja.

Kulutusluotto taas eroaa siinä, että se on luotto. Tämä tarkoittaa sitä, että sitä saa nostaa monessa erässä, ja jos haet kulutusluottoa haetkin ns. luottotiliä, jolta saat tehdä nostoja omaan tahtiin ja sellaisissa erissä kuin haluat (joitakin rajoituksia voi eri paikoissa kuitenkin olla).​ Luotot ovatkin parhaimmillaan, kun et tiedä tarkalleen paljonko rahaa tarvitset, ja voit täten nostaa sitä sitten vain tarpeen mukaan.

Kulutusluotot eivät tavallaan liity kulutukseen, mutta ne on nimetty siten koska niiden käyttötarkoitusta ei kysellä, jolloin ne saa käyttää vapaasti siten kuin itse haluaa.​

Kuluja luotoilla maksetaan kuitenkin aina vain siitä osasta luottoa, jonka olet nostanut tilillesi. Täten ne toimivat tässä suhteessa samalla tavalla kuin luottokortit, vain netin kautta!

Joustoluotto on myös luotto, mutta siinä on pieni ero kulutusluottoon. Siinä missä kulutusluottoa hakiessa sovitaan samalla myös maksuaika, eli kuinka nopeasti maksat sen takaisin, joustoluotoissa saat tätä säätää aika vapaasti lainan aikana.

Joustoluotoissa nimittäin määritetään minimimaksu, joka pitää joka kuukausi lainasta maksaa. Mutta tämän jälkeen saat maksaa lainaa takaisin omaan tahtiin tätä nopeammin, tai sitten tällä minimitahdilla, ihan miten haluat. Ja tätä valintaa voi tehdä kuukaudesta toiseen, maksaen lainaa takaisin esimerkiksi sen mukaan mitä rahaa jää käteen. Jouluna voi rahat olla tiukemmalla, kun taas maaliskuussa lainaa voi ehkä maksaa nopeammin pois.

Joustoluotot ovatkin hyvä valinta silloin kun tulot tai menot vaihtelevat aika paljon kuukausittain, ja täten helpottaa lainan maksua ja vähentää stressiä huomattavasti.​

Nämä ovat ehdottomasti ne 4 yleisintä lainatyyppiä mitä netissä tarjotaan 2017 ja 2018. Pikavippi ja pikalaina ovat edelleen suosituimpia, jonka jälkeen tulee kulutusluotot ja joustoluotot. Sen jälkeen sitten ehkä viimeisenä pikaluotot.

Erilaiset luotot ovat yleensä isompia kuin vipit, ja niissä voi maksuaikaa olla jopa 10 vuotta. Ja yleensä jos haet suurempaa lainaa, ovat ne parempia vaihtoehtoja, kun taas pienille lainoilla vipit ovat parempia usein.​